www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vas najbolja osveta?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 8:21 pm    Naslov poruke: Vas najbolja osveta? Na vrh strane Na dno strane

JEdna lujka se bila palila na mog decka, toliko je lazi smisljala da je to bilo veoma smesno. Jedna od lazi sto je rekla je da je bila trudna sa bebom mog decka...aha, pa dobro...
Malo posle sam je nazvala, javila se njena mama...rekla sam njenoj mami da sam samo nazvala ________ da vidim kako joj napreduje bebica. Zena se sokirala...kaze,nije znala...rekla sam da je ona meni tako rekla...
Devojka se vise nije pojavila u okolini mog momka i mene...

Da li te vi uradili nesto slicno?

P.S Nemojte odgovarati sa "nisam nikad", vec samo ako jeste odgovorite...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm..Ali ja stvarno nisam Embarassed Kaj da radim? Smile
Evo, ja ću onda odgovorit u ime moje prijateljice, može? Pošto je ona u tome ekspert a ja sam mutava Laughing
Protekle godine, tj točno u kolovozu trebalo je da ide na more sa svojim dečkom. Baš su se voleli i meni su lično bili prekrasan par. Međutim, on je nju prevario par dana pred odlazak na more. Ona je rekla Okej ali ja na more idem. Uplata je bila nešto katastrofalno skupo, ni on nije htio odustat Laughing Hotel prva klasa, 15 dana, more, plaža.
I tako oni krenuše zajedno Laughing Dva debila! Ne znam koji je od njih ispao veći debil, enivej, ona se tamo upoznala sa jednim frajerom i sa njim ostala do dan-danas. On je ostao sam, sam se sunčao/kupao. Tko mu kriv.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm...osveta.

Ravnodušnost.

Nema veće kazne od moje hladnoće.

Ne umem da budem zla i proračunata.

Jednostavno 'Neko to od gore vidi sve...'

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slažem se sa Annabel. Ravnodušnost jeste najgora osveta. Najviše boli kada dotična osoba shvati da ignorišem njene postupke, i da me oni ne dotiču...
Mada, ja sam jako impulsivna osoba, pa se ne držim uvijek gore pomenute teorije Mr. Green nekad nažalost moram burno da odreagujem, iako se kasnije grizem zbog toga Confused

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih se svetila na taj način... ako vjerujem mom mužu, nema razloga da se svetim... ako je on dovoljno nesposoban da se odbrani od takvig glupača nemam što tražit sa njim.

i naravno...
Citat:
Ravnodušnost.

Nema veće kazne od moje hladnoće

slažem se sa ovim...

~ Banetova Žena ~

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vi ste upravu, al nekad je bas i lepo da se spusti ta glupaca i tad ce da prestane, da odma sazna skim ima posla

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Vi ste upravu, al nekad je bas i lepo da se spusti ta glupaca i tad ce da prestane, da odma sazna skim ima posla

A zašto bih se, recimo, spuštala na taj nivo Rolling Eyes ?!

Takvih guskica koliko ti volja Rolling Eyes

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda je cica gledala isuvise spanskih sapunica Mr. Green haha Smile elem,salu na stranu, to je zaista zalosno. Zao mi je tog deteta (jer pretpostavljam da je neka klinkica u pitanju).
Nisam uradila nista slicno,mislim da ni ne bih. Malo ja vise vredim od toga. A nema tog lika na kog cu se "toliko" loziti Mr. Green
ah!
tom detetu treba odrzati bukvicu. Mozda i ona jednog dana odraste.
(znam za primer jedne devojke koja je to isto uradila, cini mi se da je sad malo sazrela..ali vreme ce pokazati)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Vas najbolja osveta? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon