:: |
Autor |
Poruka |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
JEdna lujka se bila palila na mog decka, toliko je lazi smisljala da je to bilo veoma smesno. Jedna od lazi sto je rekla je da je bila trudna sa bebom mog decka...aha, pa dobro...
Malo posle sam je nazvala, javila se njena mama...rekla sam njenoj mami da sam samo nazvala ________ da vidim kako joj napreduje bebica. Zena se sokirala...kaze,nije znala...rekla sam da je ona meni tako rekla...
Devojka se vise nije pojavila u okolini mog momka i mene...
Da li te vi uradili nesto slicno?
P.S Nemojte odgovarati sa "nisam nikad", vec samo ako jeste odgovorite...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Hmm..Ali ja stvarno nisam Kaj da radim?
Evo, ja ću onda odgovorit u ime moje prijateljice, može? Pošto je ona u tome ekspert a ja sam mutava
Protekle godine, tj točno u kolovozu trebalo je da ide na more sa svojim dečkom. Baš su se voleli i meni su lično bili prekrasan par. Međutim, on je nju prevario par dana pred odlazak na more. Ona je rekla Okej ali ja na more idem. Uplata je bila nešto katastrofalno skupo, ni on nije htio odustat Hotel prva klasa, 15 dana, more, plaža.
I tako oni krenuše zajedno Dva debila! Ne znam koji je od njih ispao veći debil, enivej, ona se tamo upoznala sa jednim frajerom i sa njim ostala do dan-danas. On je ostao sam, sam se sunčao/kupao. Tko mu kriv.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Hm...osveta.
Ravnodušnost.
Nema veće kazne od moje hladnoće.
Ne umem da budem zla i proračunata.
Jednostavno 'Neko to od gore vidi sve...'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Slažem se sa Annabel. Ravnodušnost jeste najgora osveta. Najviše boli kada dotična osoba shvati da ignorišem njene postupke, i da me oni ne dotiču...
Mada, ja sam jako impulsivna osoba, pa se ne držim uvijek gore pomenute teorije nekad nažalost moram burno da odreagujem, iako se kasnije grizem zbog toga
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ne bih se svetila na taj način... ako vjerujem mom mužu, nema razloga da se svetim... ako je on dovoljno nesposoban da se odbrani od takvig glupača nemam što tražit sa njim.
i naravno...
Citat: | Ravnodušnost.
Nema veće kazne od moje hladnoće |
slažem se sa ovim...
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Vi ste upravu, al nekad je bas i lepo da se spusti ta glupaca i tad ce da prestane, da odma sazna skim ima posla
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Vi ste upravu, al nekad je bas i lepo da se spusti ta glupaca i tad ce da prestane, da odma sazna skim ima posla |
A zašto bih se, recimo, spuštala na taj nivo ?!
Takvih guskica koliko ti volja
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Mozda je cica gledala isuvise spanskih sapunica haha elem,salu na stranu, to je zaista zalosno. Zao mi je tog deteta (jer pretpostavljam da je neka klinkica u pitanju).
Nisam uradila nista slicno,mislim da ni ne bih. Malo ja vise vredim od toga. A nema tog lika na kog cu se "toliko" loziti
ah!
tom detetu treba odrzati bukvicu. Mozda i ona jednog dana odraste.
(znam za primer jedne devojke koja je to isto uradila, cini mi se da je sad malo sazrela..ali vreme ce pokazati)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|