:: |
Autor |
Poruka |
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Npr kad trazimo pjesmu za download, postoji kockica gdje mozemo upisati kojeg izvodjaca, koju pjesmu trazimo i ono automatski pokazuje ima li je ili nema...te pjesme ili,ili....
Moj prjedlog je da se to napravi isto tako npr za youtube, lyrics tako bi se izbjegle duple teme, kao i brisanja.
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
|
|
Shvatila sam tvoju poruku, ali ti moju ocigledno nisi...? Stvar je u tome da to nije par stranica u pitanju-nit u lyrics, nit youtube itd...Znaci treba mnogo,mnogo vremena da se sve pregleda...Zar ne bi bilo lakse upisati...kao kad trazis pjesmu ili izvodjaca i tako dobijes direktnu informaciju?
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ukucas u Pretragu sta trazis, oznacis forum u kojem trazis, obelezis da li trazis rezultate u vidu teme ili poruke i to bi trebalo biti to
Ako je npr. u pitanju tekst pesme Okano Zdravka Colica, odes na Pretragu, ukucas Okano, oznacis Domaci lyrics, obelezis da trazi po porukama i kao rezultat dobijes post u kojem se nalazi trazeni tekst Nadam se da si na to mislila...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja mislim da ona misli na ono gde moze da se klikne spisak svih tema...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
|
|
Evo npr...hocu da upisem pjesmu kod Semse.S...Ja moram pregledati 14-naest stranica,tako da provjerim, dal postoji vec taj tekst...
Moj je prijedlog bio, da postoji kockica u kojoj npr upisem "voljele se oci crne i zelene" i da mi ono pokaze, dal je ta pjesma vec upisana ili nije...
Razumije te li me sad???
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Slazem se ali za sada mozes da koristi ovo sto je skorpijica gore napisala... ali uvek ce biti problem da li pise volele se ili voljele se... ili nesto trece...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
|
|
Da li voljele, volele ili volile - lakse je upisati tri razlicita pojma nego 18 ili vise stranica pretrazivati....
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Pokusao sam nesto na brzinu da napravim ali je to mnogo slozenije nego sto mi se ucinilo... tako da za sada ostaje ovako ali videcemo tokom godine sta mozemo da uradimo posto bi ta opcija bila i vise nego korisna za sve nas
Hvala na predlogu
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
|
|
Nema na cemu...
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
kol'ko sam shvatio kad' zelis da postavis spot, zelis da pogledas dali pesma vec postoji...jednostavno,kao sto Mayche rece,pritisnes "spisak svih tema ovog foruma".Ako zelis postaviti tu pjesmu, onda 100% znas koje izvodjac,a pjesme su poredane po abecedi,tako da ne vidim neki veliki problem...Jeste da je sa pretragom mnogo lakse,ali...
A za lyrics nzm...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Za lyrics.
Kolege redovno obilaze ili su obilazili teme i prave listu postavljenih tekstova u istoj temi. Poredjano abecednim redom.
Na primer --> http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2173186#2173186
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|