:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
miskopisko je napisao/la sledeće: | molim ljude koji gledaju ovu temu,da ako imaju posalju slike trebinja na moj e-mail
sto vise to bolje...Hvala!! | Dragi miskopisko na ovom linku imas mnogo vise slika i mnogo vise o samom gradu , pa kad imas vremena poseti sajt jer ja iskreno nisam nikada bila u Trebinju i jedino sto bih mogla da postavim jesu slike sa tog ili nekog drugog sajta
http://www.trebinje.org/
u svakom slucaju ako naidjem na stogod drugo, svakako cu ti poslati Srdacan pozdrav
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Hvala ti pinkie od srca,puno mi znaci.....
@ edit by pinkie
ma nema na cemu miskopisko zaista mi je bilo zadovoljstvo....
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
poslovno cesto idem u trebinje i imam mnogo prijatelja tamo zaista je mnogo lep grad
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
Grad je Extra, Tamo cesto idem za letnji raspust, Grad je stvarno super.... ko nije bio, mora obavezno da ode....Reka trebisnica je takodje super i eXtra je pecati tamo i provoditi vreme na njoj !!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Joj, kak sam ja davno bila tamo. Baš mi nedostaje i baš bih voljela opet otići tamo.. Eto, bar do tad još neke slikice i dokaz zašto volim ljepotu ovog grada. Preeeedivno je!
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Bio sam i u Trebinju i Nevesinju .. mnogo lepe prirode i mnogo lepih pogleda ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|