:: |
Autor |
Poruka |
abc123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 32
|
|
Danas u prodavnici trazi kasirka sitno ja rece da imam kud i rece .....
pa zavukoh ruku u prednji pa u zadnji dzep ....vadim zguzvane papirne noivcanice , silne papirice sa koje kakvim porukicama , zvake skoro rastopljene ......ma ...sve i svasta i od popa usi da sam imala cusnula bih u dzep ....Jedva nadjoh jedan dinar u metalu od svog krsa ......
Ja eto nosaaam svasta ......Da li i vi imate obicaj da po dzepovima naturate gluposti ili ste pak jel ...onako ....fini i sve drzite pod konac? 8)
|
_________________ sreca sreca radost ..uzivancijaaaaa |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Pa retko koji stvar i da imam od garderobe sa dzepovima...
A i kad imam dzep onda su tu mob. i cigare...pare nedrzim po dzepovima
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ne drzima nista po dzepovima...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
pare,mobilni i sl......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
sice, labelo i mob...e da i zvakice orbit svetlo zelene
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa..kako kada..gledam da sto manje nosim...ali se nekada desi da imam bar 15 autobuskih katri,2 orbita,kljuceve,pare,gvozdenjaka koliko volis...,razne papirice,mobilni... to je uglavnom sta se nadje po dzepovima...
ali se zadese i karte od voza,autobusa,vizit karte,koji cd,dvd, omoti,markeri....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Pretezno kljuceve, mobilni i nesto sice...
|
|
|
|
|
|
Dachaarh Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 1090 Mesto: Beograd
|
|
Samo mobilni - zato mi svaka maska ode u *urac
Sve ostalo u novcaniku
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pa kad izadjem negde imam kljuceve, mobitel i pare u dzepu... ma da koristim dzep od jakne za to! 8)
|
|
|
|
|
|
emptynone Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 780 Mesto: Trenutacno na nebu, medju zvjezdama.....
|
|
Pa pretezno mobilni i pare..... rjetko kada nosim kljuceve..... azvake uvijek imam u djepu....
|
_________________ Razum i logika u životu ne daju mnogo
razloga za radost, a ni za patnju.
Ko je ikada voleo zato što je za to
imao razloga ili zato što je želeo?
Ljubav se boluje i što nas više boli
to nam veću snagu daje... |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
jedino mozda nekad labelo kad me mrzi da nosim torbicu i zvake....
|
|
|
anarky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2004 Poruke: 14
|
|
Drzim iako nailazi leto pazi dileju.
Drzim mob velicine cigle, drzim najveci novcanik koji je naravno skoro prazan, drzim blokcic koji mi sluzi kao podsetnik i koji naravno nikad ne koristim kao podsetnik, nosim papirne maramice jer cesto slinim, i naravno poneki kljuc od svoje gajbe, ulazne kapije,....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|