www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Priznati prevaru!!! da ili ne???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Cen@rius
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 10 Okt 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznanje je ponekad blagoslov,
jer ako nikad ne saznam kao da nista nije bilo,
ali ako saznam verovatno necu oprostiti.

Skorpija85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 25 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad necu priznati!!!!!

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi govore da, treba priznati prevaru jer ako ne priznas to ti je gore..
ALI... razmislite.. ne priznas decko/devojka ti sazna, iznervira se i sutne te jer si je prevario... sram te bilo...
priznas, opet se iznervira i sutne te...

znaci nije isto da li priznas il ne?
retko ko ce da oprosti prevaru, ma kakva prevara bila..

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
ne priznas decko/devojka ti sazna, iznervira se i sutne te jer si je prevario... sram te bilo...
priznas, opet se iznervira i sutne te...
znaci nije isto da li priznas il ne?
retko ko ce da oprosti prevaru, ma kakva prevara bila..

Da, ali ja bih se, na primjer, osjećala lakše da priznam. A i bolje da to čuje od mene nego od nekog drugog. Definitivno se ne bih mogla ponašati kao da se ništa nije dogodilo, i tajiti tako nešto Neutral

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro Stefy drugo je kada ti imas osecaj krivice i to te nadgriza.. onda naravno da ne mozes da tajis..
al govorila sam ovako...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da su vece sanse da neko oprosti ako mu TI kazes za prevaru nego ako to cuje od nekog drugog, posebnoj kad se radi o prevari na jednu noc.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam.. ja jos nisam cula da je prevara ikada oprostena bilo sa jedne strane ili druge..

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ima primera, ne licno mojih ali ima...mislim mozda bi i ja oprostila da se radi o recimo poljupcu ili tako nesto

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta je za tebe prevara? misao o drugom, poljubac ili sex?

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Recimo da moj decko pomisli kako je neka zgodna dobra i tako to onda to nije prevara, a ako se moj decko zaljubi u neku onda je to emotivna prevara, a poljubac i sex su 2 stvari koje su za mene prevara, mada imam osecaj da bi oprostila poljubac(ako je bez jezika) nego seks. Seks ne bi oprostila nikako.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe pa poljubac retko koji je bez jezika u danasnje vreme Mr. Green

Sone71
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Dec 2007
Mesto: pod Suncem...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 30, 2007 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Priznala mi je... Ne prevaru - IZDAJU! Zaljubila se u drugog, pozelela njega, promenu, sta god... Priznala je kada je to posle par meseci proslo. 15. godina delimo snove, strahove, nevolje, smeh , suze, srecu, kisu, vetar, more, kosmos... MOC je bila prva rec koja mi padne na pamet kada bih pomislio na nas. Tako nesto se ne srece cesto u danasnje vreme, bar ne u nasem okruzenju. Sve pesme, romani, bajke napisane o ljubavi - bili smo sublimacija svega toga!!! Nista se nije desilo izmedu njih. Samo u njenoj glavi... Hteo sam da napisem i srcu... Nisam plakao, samo je tuga tekla potocima... Morao sam nekom da kazem...

Oprost... "Bolesno" smo bili iskreni jedno prema drugom svih ovih godina. Desilo se "nesto sto se desava drugima, nesto sto ja nikada necu dozvoliti jer je neprestano zapljuskujem talasima ljubavi, srece, smeha, sa mnom nikad nije dosadno..." Tesko je objasniti u par recenica, morao bih da napisem roman o tome sta se sve desavalo od trenutka kada smo se prvi put poljubili do... Nisam vernik u klasicnom smislu reci, ali to izmedu nas je bila moja vera. Nasa vera. Od nje sam naucio da budem veran... Oprost... Sada znam kolika je snaga i vera u meni. U prvom trenutku neverica, a onda MOC. Kazu da ne postoji srecan zivot, da su to samo trenutci srece od kojih zivimo. I nakon njenih reci samo su mi ti trenutci u glavi. Da li je volim? O da! Samo sam dozvolio da to zaboravim na tren. Posao, svakodnevica, obaveze, problemi... Ne, nije opravdanje za nju ali svi smo po malo krivi... Kuda sada? Njena tuga me najvise boli. ONA jedina zna sta je ucinila, i pati. Oprost...

[Edit by :LOL:: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Priznati prevaru!!! da ili ne??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  sledeća
Strana 20 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon