www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

jerotije trazi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
sad mi treba Dzej - Dan bez svetla
Hvala!

Izvoli postavih je Arrow OVDE

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala, Mirko! Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije trazi muziku iz Filma "Boj na Kosovu". Pesma se zove "Odlazimo na Kosovo ravno".
Ako ima neko bas originalnu verziju iz filma, neka posalje na jerotije@sbb.co.yu jer mi bas ta treba.
Hvala. Smile

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
erotije trazi muziku iz Filma "Boj na Kosovu". Pesma se zove "Odlazimo na Kosovo ravno".

Pesma ispunjena u Fontani Želja Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste ispunjena u fontani zelja, ali, na zalost, nije originalna verzija. Wink
Zato sam i prepravio prethodni post.
Dakle:
Citat:
Pesma se zove "Odlazimo na Kosovo ravno".

Ako ima neko bas originalnu verziju iz filma, neka posalje na jerotije@sbb.co.yu jer mi bas ta treba.

Hvala.

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trazim pesmu Barcelona sa OI 1990. Mail isti. Hvala. Wink

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 26, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, pa jerotije, docekah i ja trenutak da ti se oduzim. Razz Freddie Mercury & Montserrat Caballe i "Barcelona" uskoro u tvom Inboxu! Cool

Uzivaj! Very Happy

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti mnogo. Very Happy

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 11:26 am    Naslov poruke: Re: jerotije trazi Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Paola & Chiara - Vamos a bailar

jerotije@sbb.co.yu

Da se ispravim, tacan naziv ove pesme je Paola & Chiara - Fino alla fina vamos a bailar. Ta pesma je isla juce na jednom radiju i pisao je taj naziv. Trazio sam i na youtube, nema.
Za one koji ne znaju, to je akusticna verzija. Moguce da se negde nalazi i pod drugim imenom.
Hvala unapred. Smile

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm koliko sam uspela da pronađem Fino alla fine i Vamos a bailar su dve različite pesme Confused takođe nađoh negde da se Vamos a bailar ustvari zove Esta vida nueva... pokušaću da nađem, ali eto u slučaju ako ne uspem možda ove informacije pomognu nekome Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, i ja sam primetio da su to dve pesme, ali tako mi je izasao naziv u winamp-u kad je ta pesma isla. Confused

Da se ispravim po treci put:
Pun naziv pesme je Vamos a bailar (esta vida nueva) (Bahia Sun), a nalazi se na singlu Fino alla fine iz 2001. (posle toga se nasla i na albumu Television, takodje iz 2001.)

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pronađoh nešto, šaljem uskoro pa javi je li to to Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> jerotije trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon