:: |
Autor |
Poruka |
EllenaPaparizou Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 34 Mesto: Serbia,Ellada
|
|
Ne koristim vise tecne pudere,samo Kanebo kameni puder.
|
_________________ εσύ με ζεις και με πεθαίνεις |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja mrzim tu vrstu kozmetike i meni osobno kada vidim djevojku s pola tone pudera na licu smuči mi se život.
Po meni ljepša je prirodna koža djevojke pa makar bila sva od akni
Kakav puder nanijeti na lice?
Tekući, u kamenu, prahu ili sticku? Kakav puder je najbolji za vaše lice ovisi o tipu kože i vašem umjeću nanošenja. Ako baš niste u tome dobri, odaberite onaj u prahu. Lakše ga je stopiti s tenom
Ako imate suhu kožu savjetujemo vas da izaberite tekući puder, onaj u sticku ili hidratantnu kremu u boji.
Tekući i puder u sticku sadrže sastojke koji vlaže kožu te nude bolje nanošenje pudera. Isprobajte Clinique Supermoisture Makeup.
Ukoliko imate masnu kožu, koristite šminku bez masnoća (oil-free), ali ako baš ne možete bez pudera onda koristite u prahu koji apsorbira masnoću dajući vašem licu mat izgled.
Šminka na bazi minerala također je dobra za masnu kožu. Za problematičnu kožu koristite šminku koja sadrži salicilnu kiselinu jer isušuje žlijezde koje uzrokuju prišteve.
Za kombiniranu kožu pak strateški nanesite puder u prahu samo na mjesta gdje je koža najmasnija.
dnevniavaz.ba
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
ne stavljam puder jer imam skroz chistu kozhu..a jedino kada mi se bash pojavi neshto..onda stavim onu niveinu kremu puder..ona mi ne isushije kozhu..i odgovara mi...
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
dugo sam koristila max factor color adapt, ali sam primetila da mi vise ne odgovara...danas sam uzela l'oreal i nadam se da cu njime biti zadovoljna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Koristim max factor cream puff
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa nešto ne volim, baš, pudere... Obično koristim "Nivea" ton kremu, ona mi je baš dobra... A, kada je, neka, važnija prilika koja zahteva tip-top izgled onda nastupa Revlon Colorstay Make Up puder... Divan je... Samo treba odabrati dobru nijansu Inače, ne volim pudere u prahu, čini mi se da mnogo zatvaraju pore, tako da ih i ne koristim...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
|
|
|
DaRiJ-A Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1
|
|
mozete li da mi kazete gde imaju da se kupe Niveini puderi u Beogradu?!
ja nigde nisam videla.
hvala!
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
vjerujem da ih ima u svakom dm-u
|
|
|
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
Jos nisam pronasla puder kojim sam 100% zadovoljna
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|