:: |
Autor |
Poruka |
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Jedno pitanje za jacu polovinu...?
Kada ste ostavljali devojke ,jel ste se pre odlucivali za laz ili za istinu...?
Jel ste li nekad ostavili neku bez reci i objasnjenja mislili da je bolje da se samo ne javljate ili ste tad vec uveliko imali neku drugu bas vas je zapravo bilo bas briga....?
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Kad sam ostavljao onda je to bila samo istina. Pre toga sam morao doooobro da se psihički pripremim, ali nisam nikad lagao tokom raskida. Devojke više cene istinu u takvim slučajevima.
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Kad sam ostavljao onda je to bila samo istina. Pre toga sam morao doooobro da se psihički pripremim, ali nisam nikad lagao tokom raskida. Devojke više cene istinu u takvim slučajevima. |
Isti bi napisao odgovor
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ja i kad bih hteo,ne bih umeo da slažem,jer u takvim situacijama,cela istina mi se vidi u pogledu,glasu i ponašanju.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
A ovo drugo pitanje?
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
vjerj mi..uvijek kazem isitnu..mozda ih je boljelo u pocetku ali posto im kazem istinu lakse prebole... (tako su mi barem govorile)-uvijek ostanemo drugovi..
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Jedno pitanje za jacu polovinu...?
Kada ste ostavljali devojke ,jel ste se pre odlucivali za laz ili za istinu...?
Jel ste li nekad ostavili neku bez reci i objasnjenja mislili da je bolje da se samo ne javljate ili ste tad vec uveliko imali neku drugu bas vas je zapravo bilo bas briga....? |
1. Istina, bez pogovora.
2. Ne, uvek sam obrazlozhio. Mada su nekada obrazlozhenja bila "nerazumljiva" za drugu polovinu, ali tu nisam mogao/umeo da pomognem da bolje razume. Posle izvesnog vremena su shvatale. Toliko.
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Da je ostavljam zbog druge i da joj kazem istinu? Ma da... Svi mi govorimo istinu u takvim situacijama.
Pa naravno da cu je slagati, izmisliti neki drugi razlog ili jednostavno nestati. Nazovite me kukavicom, slabicem ili kako god, ali ja nemam srca reci devojci da je ostavljam zbog druge.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
uvek istina... kakva god ona bila... i uvek licem u lice...
cak mi se nije ni jednom desilo da ostavim devojku tek onako...
moraju da postoje konkretni razlozi za raskid... problem predocim vise puta u toku veze... ako se nista ne promeni... odlazim... i ne vracam se vise...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Istina, sto rekao Baraba nekada je poprilicno nejasno moje obrazlozenje al ... tu pomoci nema... Vremenom same shvate
|
|
|
|
|
|
* Lucky * Iskusni član
|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...
|
|
Istina !!!
Mada su neki put reci suvisne...
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
zbog istine je i zadnje veza pukla, al nek' je bolje je ovako. istinu uvjek pred sve... zaboli, možda i povrijedi, al vrijedi istinu reči.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|