:: |
Autor |
Poruka |
sijera Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 17
|
|
može, može ali bez nekih obaveza
|
|
|
|
|
|
Srdjan82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 132
|
|
Heee
Sad me to pitas
Ova sad je u blagom bi fazonu A zato jedna sto sam bio mi je cak dovodila svoju devojku kod mene. sko ro da je bilo i :3some:, ali nekako vise volim kad sam sam sa devojkom
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
AdryR je napisao/la sledeće: | Hi! ovako, imam frenda koji je imao bi-djevojku, ali problem je bio u tome sto ga je ona varala s drugom curom, i od onda jadnicak bjezi od bi-girls glavom bez obzira! dakle, ovdje bih voljela stati u svoju obranu i reci, kao prvo, to sto je netko bi ne znaci da je s dvije osobe u isto vrijeme, tj. da je cheater, nego da voli oba spola, sto ne mora znaciti da ce varati svoga partnera/partnericu! kao drugo, vec je spomenuto, samo zato sto vam je partner bi na znaci da ce biti nesto od sexa u troje, neki ljudi ne vole dijeliti, i sl. naravno postoje situacije kada su ljudi otvoreni za sve, no kada im se ipak takvo nesto ponudi odbijaju, jer nije bas u potpunosti po njihovom ukusu (npr. cura decku ponudi da bude s njom i drugim bi-deckom--vecina ih bjezi glavom bez obzira, I wonder why? )! ciao!
ah, zaboravih odgovoriti, naravno da nemam nista protiv toga da sam s bi-djevojkom/deckom, bas naprotiv! |
Dodacu da je svakome prepushteno da bude ono shto jeste i da bi ne znachi nishta pogrdno, loshe ili pak zlo. A da li ce da dodje do zajednichkog china vodjenja ljubavi(nas dvoje) i to je nebitno. Nekada je bitnije jednostavno znati da se ima mirujuci pol na svojoj strani. Neko ko se raduje tebi/meni. Pravu prijateljicu.
A da odgovorim i ja: Nemam protiv. Osecao bih se "polaskanim" da sam je "osvojio" za sebe, iako vishe "voli" drugi pol. Mozhda malo nezgrapno recheno, al' tako nekako.
|
|
|
|
alexandar1602 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 13 Mesto: le
|
|
mozda ali nisam bas siguran koliko dugo bi mi to prijalo
|
_________________ mmmmmmmmmmm...................... |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ne, ai nisam im pozeljan.
|
|
|
|
|
|
Alan Ford Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 32 Mesto: Beograd
|
|
Ako hoce partnerku da deli sa mnom...why not?
|
_________________ UH... |
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
hmmm.....to bi moglo da bude zanimljivo.........
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova
|
|
naravno, što da ne... bilo bi lepo kad se moj dečko ne bi ljutio...
ja sam inače bi, tako da...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|