:: |
Autor |
Poruka |
zex_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 249 Mesto: Novi sad
|
|
Ja sam bio u vojsci i bilo je teskih situacija i trenutaka ali posle vojske najdrazi trenutci i cega se najvise secam desilo mi se u vojsci... Meni je bilo ekstra, bio sam u korsumliji blizu kosova ali to je sasvim novo iskustvo i mnogo toga se nauci.
PS.Ko se plasi vojske plasice se svakog izazova u zivotu, a ceo zivot su izazovi.
|
_________________ If you see me on the club, you'll be watchin' all night...I ain't here to seat..wanna see you work your body..so give it to me.. |
|
|
|
|
SANJAR72 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 18 Mesto: NIŠ
|
|
e za owu temu nemam milosti...ko wojsku ne prodje taj za mene mushko nije
|
|
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
napravis se malo glup i eto ti!
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
|
cicmilos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30
|
|
a zasto je izbeci? u vojsci se osamostalis, postanes svoj covek.... jednostavno napravi od tebe novog coveka!!! meni je samo zao sto ce se ukinuti dok ja budem stigao na red da sluzim vojsku.... mada bi vrlo rado isao....
|
|
|
|
|
|
kenzo_japanac ~наша ствар~
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463
|
|
pa upises se na fakultet, potplatis doktora na pregledu... mada ne vidim razlog za to
|
|
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Zasto ibjegavati?
Sta bih ja dao da sam sad u vojski od malena zivotna zelja , i taman dobih poziv da dodjem da me pregledaju,upisu tamo kako li se to zove, otisao ja sve bilo OK , i prc...Ukinuse vojsku u CG
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
Dakilica > sexy angel <
|
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
Treba ici u vojsku, vojska cini cuda od muskog celjadeta!
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Dakilica je napisao/la sledeće: | Treba ici u vojsku, vojska cini cuda od muskog celjadeta! |
haha sad ce ove nadolazece generacije biti previse neznje
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Vucinic88 je napisao/la sledeće: | Dakilica je napisao/la sledeće: | Treba ici u vojsku, vojska cini cuda od muskog celjadeta! |
haha sad ce ove nadolazece generacije biti previse neznje |
Nažalost... Šta se može naučiti o vojsci za par meseci? Ništa. Samo im jednom pokažu kako se rasklapa oružje i to je to. Ništa vežbanje...
|
|
|
Notepad23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 11
|
|
Sluzio sam vojsku u Americi i mogu vam reci da njihova vojska je velika razlika od one nase koliko ja mogu raspoznati. Tri mjeseca ustajanja u 4-5 ujutro i vjezbanja. U vojsku sam otisao sa oko 65kg i vratio sam se sa skoro 79kg suhog misica. Unosili smo skoro 4000 kalorija na dan. Proteini mi vire kroz usi. Ja sam bio treniran za tankeristu pa nisam bas morao da radim ono sto je pjesadija radila, ali ona prva tri mjeseca treninga su bili skoro pa ubistvo.
|
|
|
|
|
|
ThaKilla Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 16
|
|
Pa,jedan od nacina..Ako ne izbegavanja,bar odugovlacenja je otici na fax..ako ste 88,89god nebitno..Uglavnom ako se jos skolujete..To cu ja da uradim..Mislim,s jedne strane da nastavim skolovanje a s druge bar da odugovlacim..Ali,posto postoji fora za Profesionalizaciju(to je samo prica za sada),mogu je i izbeci..pfff!
|
_________________ ThIs WrItInG Is VeRy IrRiTaTiNg! |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pa prosto:na regrutaciji je samo potrebno na testu ličnosti zaoružiti na 90% pitanja odgovor:''Potpuno tačno'' i odmah vas šalju kod čika-doktora za glavu.
Šalim se,naravno.Ma ko neće da služi redovno vojsku,neka služi civilno.I gotovo.
Samo da dodam:Vidim da neki što su bili u vosjci,izgleda da su tad prvi izašli malo dalje od svog grada,pa celog života pričaju o vojsci,jer ništa im se bitnije nije desilo u životu.Mislim,šta se kog djavola ''pale'' na vojsku,armiju i uniformu.Izgleda je to za neke najveći doživljaj u životu.
Znate zašto me ovakve priče nerviraju?Kad sam bio mali,nedeljom ujutro,su na radio-Jagodini išli pozdravi,želje i čestitke.I obavezno bili pozdravi za one koji se ''prate u armiju''(kako ovo ogavno i komunjarski zvuči).Obavezne su bile pesme tipa:''Zbogom sine,zbogom rode,žuri da ti voz ne ode...'',itd. i želje ''da bude što bolji vojnik''.Sve mi je to delovalo nekako ljigavo.Ja jesam rodjen u gradu,ali sam poreklom sa sela(deda i baba su mi iz sela) i imam dosta starije braće od stričeva i tetaka koji služili vojsku krajem osamdesetih i početkom devedestih i sećam se kako mi je kao detetu bilo glupo da prisustvujem glupavom običaju prežderavanja,prolivanja krokodilskih suza,držanja bezveznih zdravica u čast nekog koji ide u vojsku.Tako da sva ta fama oko ''veličine'' odlaska u vojsku,kao i potcenjivanje i vredjanje onih koji je služe civilno,mi deluje poprilično malogradjanski.
Medjutim,ne vidim razlog izbegavanja vojne obaveze.Bre,ako ukinu vojsku i uvedu profesionalnu,nikom ništa.Ako to(Dok to) ne uvedu,eto vam izbora pa odaberite šta vam se više svidja.Redovno ili civilno.Ja,lično,još uvek se dvoumim,ali bre,neću da odbijem nešto što je,ipak neka čast.Ipak,je to neki način da se odužiš zemlji i narodu.
P.S.:Dobro bi bilo spojiti ovu temu sa temom:''Eh,ta vojska''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|