:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
'Ajd da vas cujem... po vama koja je najgora knjiga koju ste procitali i koju ne biste preporucili drugima ?!?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nemam pojma jer takve niti pamtim niti ih citam do kraja
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Paulo COELHO: Veronika je odlucila umrijeti
I inace COELHO.
Pa ARALICA npr...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
sir_oliver Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
Joj ima tih kao pisaca od kojih bezim i zazirem. Recimo tu prednjaci Kueljo ali ga slede Anabela Basalo, zatim Gvozdeni rov gospodina Legije i sl. Od ozbiljnih pisaca generalno bezim od Rusa sa izuzetkom Dostojevskog ali to je pre moja predrasuda nego nesto drugo
|
|
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
Biografija Bila Klintona.Covek je tako preterao sa detaljima i skakanjem sa jedne na drugu temu.
|
|
|
|
|
|
Imam_Flashu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Knjiga Anabele Basalo- ona njena katastrofa i pada mi na pamet knjiga Prozak Nacija koju su toliko ishvalili ali ja nisam uspela da shvatim sta je toliko dobro u toj knjizi
|
|
|
|
|
|
zar_je_nick_vazan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Paolo Kueljo i Veronika je odlucila da umre je fenomenalna knjniga, prikazuje nesto sto se stvarno oko nas desava, a mi to ne primecujemo. Zar nije gora Karenjina, ja ne znam sta ljudi vide u toj knjizi, to ako je divno delo ja neznam...
|
|
|
|
|
|
tomson Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jun 2004 Poruke: 14
|
|
mislim da losih knjiga nema, samo nekih malo teze citljivih i lakse citljivih.teske knjige su knjige dostojevskog,tolstoja i drugih ruskih pisaca, jer njihovo doba je tesko doba bilo.i knjige emila zole su takodze teske ali jako dobre.mislim da stvarno nema losih knjiga ili ja nisam srece da takve citam, ali kad sam prvi put citao hesea mislio sam da su mu glupe knjige, stepski vuk, igra staklenih perli i sl.sada tako ne mislim.samo treba da se uziva u svemu, pa i u citanju knjiga.....
|
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Ne postoji toga sto bih mogao reci nemojte citati , ali mogu reci da svako sebi pronadje ono sta ga zanima . Ako se meni nesto ne svidja , drugome ce se mozda svideti i obrnuto . Znaci da svako prema svom interesovanju , uzrastu i afinitetima pronadje ono sto mu "lezi" . Pozdrav .
|
|
|
|
|
|
inspectorigor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 28
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Vidim da je ovde Koeljo vrlo aktuelan. Ja njega uvek stavim na vrh liste onog što NE TREBA čitati, dajući mu prednost nad mnogim drugim autorima (tipa A. Basalo, Lj. Habjanović-Đurović) ne zato što je on loš pisac (naprotiv) već baš zato što je on jedno globalno ZLO (tj. ono što on u svojim knjigama opisuje je samo jedna poza, licemerstvo i laž. Nema instant-recepta za sreću i spasenje. A i ako ga ima, Koeljo ga ne zna)
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Pa ja generalno zaobilazim one kao ,,popularne'' knjige tipa o Ceci, o Zelju Joksimovicu, Legija (?!?), ma to uopste nema knjizevnu i duhovnu vrednost.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|