:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Football Manager 2008
Dakle, ludnica za ovom igrom se nastavlja. Izasao je novi nastavak najpopularnije simulacije fudbalskog "menadzerstva"! Verovatno su mnogi od Vas vec probali igru... Utisci? Impresije? Komenatri?
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Uto Mar 18, 2008 3:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
ljuba85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 588 Mesto: Kragujevac
|
|
jel moze neko da objasni kako se igra online, ali se lepo i postupno
|
_________________ LJUBA |
|
|
|
|
ihihih the playman
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Dec 2006 Poruke: 494 Mesto: Zagreb-Velika Gorica
|
|
2 su usera.
Medusobno se dogovara ko je koji, bilo bi bolje kad bi kreator bio onaj koji ima brzi kompjuter tj modem!
Za igranje online potrebno je imati instaliranu igricu na kompjuteru i odgovarajucu verziju
(mora biti sukladna s onom koju ima vas online protivnik)
1-user(kreator)
Ulazi u FM, ode u OPTIONS na >>preferences<< i upali kvacicu >>run as server<<
Nakon toga confirm tj potvrdi postavu i kreiraj ligu koju zelis.
Nakon sto se liga kreira odma na startnom ekranu ne mjenjajuci nista vidi se ip adresa: kao npr: 195.29.108.56 ..
To procitate tj date vasem "prijatelju" s kojim zelite igrat.
Nakon toga samo uzmete klub i cekate da se vas protivnik pojavi.
2-user
Ulazi u FM, zatim ulazi u >>Network<<
Tamo ide na >>join other server<< na koji klikne i na koji upise adresu koju mu je 1 user procitao prethodno..
Uzivajte..
|
|
|
|
|
|
ljuba85 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 588 Mesto: Kragujevac
|
|
Citat: | 2 su usera.
Medusobno se dogovara ko je koji, bilo bi bolje kad bi kreator bio onaj koji ima brzi kompjuter tj modem!
Za igranje online potrebno je imati instaliranu igricu na kompjuteru i odgovarajucu verziju
(mora biti sukladna s onom koju ima vas online protivnik)
1-user(kreator)
Ulazi u FM, ode u OPTIONS na >>preferences<< i upali kvacicu >>run as server<<
Nakon toga confirm tj potvrdi postavu i kreiraj ligu koju zelis.
Nakon sto se liga kreira odma na startnom ekranu ne mjenjajuci nista vidi se ip adresa: kao npr: 195.29.108.56 ..
To procitate tj date vasem "prijatelju" s kojim zelite igrat.
Nakon toga samo uzmete klub i cekate da se vas protivnik pojavi.
2-user
Ulazi u FM, zatim ulazi u >>Network<<
Tamo ide na >>join other server<< na koji klikne i na koji upise adresu koju mu je 1 user procitao prethodno..
Uzivajte.. |
Hvala ti puno
|
_________________ LJUBA |
|
|
|
|
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
Jer moze neka pomoc oko kupovine igraca koji je dobar provereno?
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
hubclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Avg 2004 Poruke: 5 Mesto: cacak
|
|
Igra je odlicna, imaju i modovi da se skinu za nju, oko 70mb,slike igraca i grbova timova, veoma lepo uradjeno
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Vrh je igra,jos bolje su uradjeni neki igraci,samo sheva daje golove ko lud! ne umije da stane,to je malo nerealno,ali sve u svemu extra uradjena. Ja ovamo imam mnogo losu verziju (barem ja tako mislim) skin,pozadina mi je bela i kad igras sa 2007 ovu novu,cudno ti,i jos nesto svima blokira na 21.decembar 2009 los trip mnogo bas smo sa reprezentacijama igrali neko vece i zablokira ko pravo samo izbacuje nemoze preko decembra 2009 zna li ko sta je upitanju?
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
dime89 je napisao/la sledeće: | Jer moze neka pomoc oko kupovine igraca koji je dobar provereno? |
Bato moras biti malo precizniji...npr.koliko para imas i sa kojim klubom igras!
Za male preporucujem ti:Falcao,H.Saivet...njih sam za sad probao!
-Da li neko moze malo da mi pojasni TEAM TALK,sta treba kad da se kaze to me malo zbunjuje?!?
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
E ovako brale,vec znas da je to standardna prica pred mec, kad igras protiv losih ekipa kazes ili 'I expect a win' ili 'you can win this' kad igras lose na poluvreme protiv losih ekipa recimo 0-0 ili gubis onda im kazes da si 'disapointred' ili 'angry' ako se izpromasuju. Ako vodis 1-0 kazes im ili 'don't drop your performance ' ili 'encorage' . Ako igras derbi jak mec kazes 'presure is of' ili enjoy the match to ti je to nadam se da sam bio od pomoci.
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
ljubo085 je napisao/la sledeće: | E ovako brale,vec znas da je to standardna prica pred mec, kad igras protiv losih ekipa kazes ili 'I expect a win' ili 'you can win this' kad igras lose na poluvreme protiv losih ekipa recimo 0-0 ili gubis onda im kazes da si 'disapointred' ili 'angry' ako se izpromasuju. Ako vodis 1-0 kazes im ili 'don't drop your performance ' ili 'encorage' . Ako igras derbi jak mec kazes 'presure is of' ili enjoy the match to ti je to nadam se da sam bio od pomoci. | Tako sam slicno i radio.
Sa kim ti igras?
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
Uvek kad pocinjem da igram uzmem jake ekipe dok se ne ustosam da vidim ko sta kupuje za sitne pare a ko odlicno igra. Uzeo sam real cisto da probam u juve imas 3 igraca koji su u prvoj sezoni na pozajmice posle ti se vracaju,to su 3 zmaja odma je inter dao 45 mil za jednog od njih. Sada sam uzeo zvezdu da vodim,kakva je tu cistka bila ... barkos,salas,lukas,castiljo,gaj,tutoric,...sve sam uspio da prodam i zaradio sam oko 12.m i onda sam doveo 4-5 igraca za dz. kupio neke argentince koji valjaju,(cuveni Pablo Piatti zavrsio u Zvezdu i napravio vrh tim
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
Za srednje ekipe (palermo,vilareal,atletico,west hem...) najbolje je da trazis igrace iz argentine prihvate transvere a i mnogo su bolje napravljeni od argentinaca, Zarate-a kupis za oko 4,5 mil,vrh je Marco Ruben iz rivera 4,5 mil,nije nesto u startu ali posle postaje najjaci igrac ,pablo piatti cijena mu je 45.000 uvijek gledaj da kupis mlade reprez. arg,mex,braz...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|