:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Trostruki užitak
Objavljeno: 19.7.2007 12:56:02
Jednojajčane blizanke pokazale atribute u Playboyu
Upoznajte Vicki, Sarah i Rachel Satterfield. One su tri jednojajčane blizanke i ispunile su svoju životnu želju, jer su svoja prekrasna tijela odlučile pokazati u kolovoškom izdanju američkog magazina Playboy. Pravi trostruki užitak... Sve tri imaju 23 godine, identično se oblače, identično izgledaju, ima istu frizuru i tko zna što još isto rade. "Niti jedna od nas nije sramežljiva, sve tri smo se oduvijek htjele skinuti za Playboy. Kad su nas prvi put namještali za slikanje, skoro sam se rasplakala. Nisam mogla vjerovati da ćemo izaći u Playboyu. Ovo nam je ispunjenje snova", izjavila je Vicki, te dodaje "koliko god smo slične, toliko smo zapravo i različite". A na koje je to razlike Vicki točno mislila, otkrijte sami...
klik.hr
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Još malo za muškeoči
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
smem da gledam???
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
samo jedna stvar fali na ovim slikama da bi bilo potpuno savrsene............JA
|
|
|
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Kad su nas prvi put namještali za slikanje, skoro sam se rasplakala. Nisam mogla vjerovati da ćemo izaći u Playboyu. Ovo nam je ispunjenje snova |
Uspele su u zivotu!
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Gde da ih nadjem ?
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Djole_BG je napisao/la sledeće: | Gde da ih nadjem ? |
Pa naćićeš ih u Playboy-u.
P.S.:Brateeee...Trojke!Imalo bi ovde posla ''do guše''.Moralo bi da se radi za trojicu...I to u tri smene.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Imao bih mozda dojam da sam s tri klona... ali se ne bih uopce bunio
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
hmmm. (baš ne znam šta da napišem, al moram nešto da kažem...)
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Meni samo nije jasno kako nekome moze da se ispuni zivotni san kada mu slike izadju u Playboy-u. Sto jes', jes', Playboy nije casopis za "bacanje u nesvest", ali nije ni nesto sto moze da promeni svet. Njima bi neko trebalo da kaze da one nisu tu zato sto su lepe, zgodne, poznate ili nesto trece, vec zato sto su tri jednojajcane bliznakinje.
Ne vidim ovde nista interesantno osim tri plitkoumne devojke.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|