www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jednojajčane trostruke blizanke- Trostruki užitak
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Jednojajčane trostruke blizanke- Trostruki užitak Na vrh strane Na dno strane

Trostruki užitak
Objavljeno: 19.7.2007 12:56:02
Jednojajčane blizanke pokazale atribute u Playboyu
Upoznajte Vicki, Sarah i Rachel Satterfield. One su tri jednojajčane blizanke i ispunile su svoju životnu želju, jer su svoja prekrasna tijela odlučile pokazati u kolovoškom izdanju američkog magazina Playboy. Pravi trostruki užitak... Sve tri imaju 23 godine, identično se oblače, identično izgledaju, ima istu frizuru i tko zna što još isto rade. "Niti jedna od nas nije sramežljiva, sve tri smo se oduvijek htjele skinuti za Playboy. Kad su nas prvi put namještali za slikanje, skoro sam se rasplakala. Nisam mogla vjerovati da ćemo izaći u Playboyu. Ovo nam je ispunjenje snova", izjavila je Vicki, te dodaje "koliko god smo slične, toliko smo zapravo i različite". A na koje je to razlike Vicki točno mislila, otkrijte sami...
klik.hr

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još malo za muškeoči Laughing

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

smem da gledam???

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 29, 2007 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo jedna stvar fali na ovim slikama da bi bilo potpuno savrsene............JA

Fionda Rizzo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 2:34 pm    Naslov poruke: Re: Jednojajčane trostruke blizanke- Trostruki užitak Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
Kad su nas prvi put namještali za slikanje, skoro sam se rasplakala. Nisam mogla vjerovati da ćemo izaći u Playboyu. Ovo nam je ispunjenje snova

Uspele su u zivotu!

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gde da ih nadjem ? Smile

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djole_BG je napisao/la sledeće:
Gde da ih nadjem ? Smile

Pa naćićeš ih u Playboy-u. Laughing

P.S.:Brateeee...Trojke!Imalo bi ovde posla ''do guše''.Moralo bi da se radi za trojicu...I to u tri smene.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...Jedina stvar shto mene trenutno yanima je...kako to da nisam ranije video ovo? Shocked Mr. Green

p.s. A koja je to razlika, neshto mi se ne da primetiti Mr. Green ...Cak im je i kosa iste duzine... Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 7:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao bih mozda dojam da sam s tri klona... ali se ne bih uopce bunio Mr. Green

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 8:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmm. (baš ne znam šta da napišem, al moram nešto da kažem...)

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni samo nije jasno kako nekome moze da se ispuni zivotni san kada mu slike izadju u Playboy-u. Rolling Eyes Sto jes', jes', Playboy nije casopis za "bacanje u nesvest", ali nije ni nesto sto moze da promeni svet. Njima bi neko trebalo da kaze da one nisu tu zato sto su lepe, zgodne, poznate ili nesto trece, vec zato sto su tri jednojajcane bliznakinje. Rolling Eyes
Ne vidim ovde nista interesantno osim tri plitkoumne devojke. Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Jednojajčane trostruke blizanke- Trostruki užitak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon