:: |
Autor |
Poruka |
bojana_ar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 13

|
|
To je tik...Pa da sam ja dobila tolku lovu,nebi vise nikad ni razmisljala o poslu...Samo opusteno... 8)
|
_________________ Hip-hop rulles!!! |
|
|
|
 |
Antipunk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 8 Mesto: Njemacka-zemlja nijemih-zemlja mutavih

|
|
Nije on kriv sto je rodjen ko Njemac koji je izdresiran da radi...
|
|
|
|
|
 |
emas Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 1
|
|
e pa zato ovaki kao mi nikad necemo ni dobiti u lotu!
A svi sto kazu,dabi posle dobitka ,prekinuli radni odnos,i hopa zupa itd,
sigurno nebi duze od godinu dana imali novce,i bili jos siromasniji,neg prije!!!
tako vam je
cao
|
|
|
|
|
 |
Firefox Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 11

|
|
Pa covek je mozda skonto da ga zajebavaju, tako da verovatno zbog te jedne ne proverene informacije nije odlucio da odma ne ode na posao. Zavisi to od mnogo okolnosti
|
|
|
|
|
 |
miki10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156

|
|
Dosta mi je vise tih glupavih komentara sta bi drugi uradili i kako je covek neinteligentan. Naprotiv, rec je o izuzetno uravnotezenoj osobi, emocionalno inteligentnoj i odgovornoj.
A ti neradnici koji samo cekaju da im nesto padne sa neba nisu ni svesni svoje gluposti i bezvrednosti. Ne mislite valjda da je trebalo da pocne da se dernja, da dovede trubace i juri ulicama kao neki primitivac.
Ako je dobio nesto to ce ga cekati i kasnije, sto nikako nije razlog da iz korena menja svoj zivot u istom trenutku.
A ti koji bi isli na havaje, koji ceo zivot ne bi radili nista, to je zbog toga sto su neizivljeni, iskompleksirani i nezadovoljni svojim zivotom. A upravo karakter kakav imaju ih cini ocajnima. Dno dna!
|
|
|
|
|
 |
U_R_K_E Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 19 Mesto: ZVORNIK

|
|
Mali je gliplji, nego sto sam mislio
|
_________________ I BOG VOZI MERCEDES - McLaren Mercedes Team |
|
|
|
 |
Metalacc Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 8

|
|
Nije on jos ukapirao kakva ga je sreca snasla - nekim ljudima treba vremena da im se slegnu stvari u glavi....
|
|
|
|
|
 |
nusmir Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Dec 2004 Poruke: 13

|
|
Ne znam sta da kazem mislim da taj tip nije normalan ili nije bio svjestan da je dobio mozda je mislio da je sala
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|