www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
toske012
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...recite da sam konzervativan i brecite da sam balkanac, ali ja bih je ukoliko bi mi priredili tako neku egzibiciju - 'ladno ubio... Smile

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 01, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Re: Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Na vrh strane Na dno strane

laponac je napisao/la sledeće:
Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama?

Opisah u jednom predhodnom postu. Ne da bi mi se svidelo ... nego bih poludeo od uzbuđenja ... u obe varijante!

Ljubomora? ... Šta je to?

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa moze ali bi ih posle dan-dva nasli u nekom kanalu pored puta.......

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Re: Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Na vrh strane Na dno strane

laponac je napisao/la sledeće:
Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama?

Svidelo New Evil ???

Nema šanse! U tim stvarima sam jako posesivna! Samo moje! New Evil

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

andjelaleks
Miss Domaći.de 2007
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 12 Nov 2007
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

normalno da ne,neznam ali nekako nebi to podnela Embarassed

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isto koliko bi se i njemu svidelo da ga iz sve snage udarim sakom u nos Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice avantura iz proslosti ne marim ih jer sam i ja imao svoje avanture tako da .. proslost je proslost ali da gledam svoju devojku dok sa nekim drugim ima odnos .. hm .. pa ne bi mi bas bilo pravo osim ako se ona ne bude onda bunila ako ja odem sa nekom drugom devojkom mada onda ne bih video poentu nase veze ako razmisljamo o drugim osobama tako da bih verovatno doslo do raskida veze ako do toga dodje.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 22, 2007 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da mi se ne bi svidelo i sa takvim ne bi ni bila.odmah raskid Exclamation

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikako... ... to je bolest, ispravite me ako gresim....

~ Banetova Žena ~

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cudni su danas pojmovi, pogotovu sta jeste ili nije bolest Rolling Eyes

sto kaze Boky, proslost je proslost i to me ne zanima uopste, te nema potrebe za pricanjem

a da li bi mi se svidelo da ga gledam sa drugom? ne verujem, a tad bi momentalno prestao da mi bude partner

" I know the way to fuck them all...."

*Fairy bitch*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: zemlja snova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

što da ne? nije mi jasno zašto su svi tako konzerve...
otvorite se i pustite malo svoje pravo ja da izviri...

ja bih u stvari jako volela trojku....

foursome
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa aj ti... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Strana 12 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon