:: |
Autor |
Poruka |
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
uncle binho je napisao/la sledeće: | ma i pjan i trijezan ! se smijem i veselim ljude oko sebe |
baš tako..
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
Fedde_le_Spyder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9 Mesto: Kraljevo
|
|
Obavezno samo istina. . . . Sta pijete kad ocete da se uradite? ? Kod nas absent moze da prodje
[Edit by Baraba: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
ThaKilla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 16
|
|
Pa,obicno je nekome lakse da nekom kaze nesto kad je pijan ali u tom slucaju je to i istinito..Uglavnom ja sam taj tip koji ne pije da bi ne znam ni ja olaksao dusu,vec da bi malo iskulirao,opustio se..heh!
|
_________________ ThIs WrItInG Is VeRy IrRiTaTiNg! |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
cirkam kad nemem vremena da negativnu energiju izbacim kroz fizičku aktivnost, trčanje, fucball, basket... a dodje vikend i vreme za izlazak... piće sa društvom uvek opusti.
što se tiče trezan misli pijan govori... kod mene je to nebitno, isto govorim. više volim da sednem i popričam s nekim ako postoji nešto da se kaže... nego da to držim u sebi.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
ma dobra je fora: sto trezan misli pijan kaze...
ti se napijes da znas sta pricas pa onda pocnes da lupas gluposti i "operes" se kako nikad ne bi mogao trezan... ili makar nabacis neke bodove...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Ne pijem tako da trijezan moram sve reci...
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Ma samo pivo ... daj daj daj daj daj daj ... heheh
Inace kad popijem pricam gluposti ne vidjene ... ne mislim sada u smislu da nekog podjebavam ili nesto nego tako nesto ne vezano nizasta....
Ali najjace je kada pocnu drugovi/drugarice nesto pricati stvarno ozbiljno ... da se dog. oko neceg ili sta ja znam sta ... a ja dodjem pijan i odvalim neku glupost o0
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|