:: |
Autor |
Poruka |
ljiljka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 59
|
|
ja sam veliki ljubitelj bilijara
|
|
|
|
|
|
aristid Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Thursday, 15 June 2006, 21:23 GMT 22:23 UK
Jeste culi da:
[B]Mark Selby[/B], better known as a snooker player, is the new 8-ball pool world champion after a 11-7 win in the final over Darren Appleton in Blackpool. The Leicester cueman, given a sponsor's invite into the event, won nine matches to take the £10,000 first prize.
Mora da je ovo zbog toga sto je snooker tezi od osmice...
|
|
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
snooker obozavam i pratim! nisam znamo da kod nas imaju stolovi! hvala na informaciji, sada necu izlaziti iz doma omladine! omiljeni igrac mi je ronnie o'sullivan
|
|
|
|
|
|
Stublivoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 37 Mesto: SARAJEVO- DOBRINJA
|
|
Snooker igram haman pa svaki dan al ne mogu reci da znam igrat.Teze je od obicnog bilijara jedno 300 puta al je zabavnije makar 600 puta.Pratim snooker preko satelita favorit mi je normalno O`Sullivan.
|
|
|
|
|
|
cezarMiD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 53
|
|
moj favorit je stephan hendry
|
|
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
mnogo teze od standardne osmice i devetke... drugaciji stab, manje kugle i manje rupe... previse za moje zivce
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Biljard igram iz zabave i to obicno kada se nadjem u nekom kaficu ali nebi rekao da sam neki ljubitelj!!!
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
obozavam! snooker nisam nikada igrao iako znam pravila! za bilijar sam doktor! o saliven mi je zakon!
|
Poslednja prepravka: *tzar* datum Pon Maj 28, 2007 3:40 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
8. maj 2007. | Izvor: B92 | VI
"Snuker": Higins prvak sveta
Škotlandjanin Džon Higins osvojio je u ponedeljak uveče drugu titulu prvaka sveta u "snukeru" pošto je u finalu savladao Marka Selbija sa 18:13 u "frejmovima".
Higins koji se sa dve titule pridružio legendama ove igre poput Rionija o Salivena i Marka Vilijamsa, poveo je u finalu čak sa 12-4 u "frejmovima", ali je Selbi koji je odigrao iscrpljujuće polufinale protiv Marfija, uspeo da se vrati u meč i smanji zaostatak na 12-10, kasnije i 14-13.
Ipak, Higins koji je kasnije priznao da je pri tom rezultatu bio spreman na predaju, nekako je smogao snage i osvojio četiri "frejma" potrebna za titulu ( finale se igralo na 35 frejmova, odnosno 18 dobijenih).
Higins je pored velikog pehara, dobio i nagradu od 200 hiljada funti.Prethodnu titulu osvojio je 1998.godine.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
14. decembar 2007. | Izvor: B92 | Željko Čačija
Snuker: Selbi i Fu ušli u istoriju
AFPU četvrtfinalnom meču na otvorenom prvenstvu Engleske u snukeru Mark Selbi pobedio je sa 9:7 Marka Fua i prošao u polufinale. Međutim, meč će biti upamćen po tome što je poslednji frejm, koji su njih dvojica odigrali, trajao čitavih 77 minuta, što je novi rekord u istoriji televizijskih prenosa.
Igralo se 17 partija, a Selbi je već posle 13 imao veliku prednost od 8:5 i trebalo je da osvoji još samo jedan frejm za prolaz dalje. Marko Fu iz Hong Konga je tada vezao dva frejma i došao na 8:7. Selbi je i dalje imao prednost, ali je nervoza bila sve veća.
I tada je počela partija za slom živaca. Obojica su vešto odigravala snuker poteze, ali je u tome prednjačio Fu. Selbi je pred kraj frejma došao do čak 30 poena razlike, a na stolu je ostalo samo tri loptice, što je značiolo da je u igri 18 poena. Ukoliko igrač ne uspe da pogodi određenu loptu, njegov protivnik dobija četiri poena. Fu se trudio da odigra snuker, ali je Selbi nekako uspevao da se izvuče iz neprijatnih situacija i da na kraju posle maratonskog meča trijumfuje.
“Bio sam siguran da ću oboriti neki rekord ali ovome se nisam nadao. Nisam iskoristio priliku na 8:5 i kada je izgledalo da će Marko izjednačiti postao sam nervozan”, rekao je Mark Selbi, vicešampion sveta iz 2007. godine.
U polufinalu Selbi za protivnika ima bivšeg svetskog šampiona i trostrukog osvajača prvenstva Engleske Rorija O' Salivena, koji je u četvrtfinalu lako savladao Džejmija Koupa sa 9:2.
U drugom polufinalu igraju Šon Marfi i Stiven Megvajer.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
cerisilo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
|
|
fest je...mada ne igram cesto
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|