:: |
Autor |
Poruka |
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
aj nemojte na nju,samo pokusava pomoci
e baraba..znaci...nesto kao zadrhtis..tijelom ti prodje neka struja..
stomak zagrci..a ne mora da prskas?
mi presli na temu o orgazmu a ne o tome kako me nije pitao jesam li svrsila,hahaha
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Pa da, jer je u centralnom izlaganju bilo i to chinjenichno stanje.
A poshto je ovde diskusija "relativno" otvorena, tako se diskutuje/konverzira nashire.
I da odgovorim josh neshto: Ja ne pitam.
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
|
|
al zato primjetis?
sta kad ne svrsi? sutis?
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Obichno da.
Nishta, uzhivanje jednog u drugome je takodje sasvim lepo i prisno, predajete se jedno drugom - bez granica, uranjate jedno u drugo, meshate se medjusobno, dodajete vegetu juhi time.... itd. Ne mora, a i ne mozhe svaki put oboje da dozhive vrhunac. Imash, recimo, i da mushki ne dozhive vrhunac.
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | ^^deda,
Chlanica je postavila lazhne godine. Nema samo 8, valjda je vec 10 - po ponashanju.
Idemo dalje. |
godine su bile lazne za 1 godinu.
BaBy, skontaces kad svrsis
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Melody* Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 112
|
|
Baby, skotnaces kad svrsis, znaces da ti nikad nije bilo lepse
|
ljubav ovdje vise ne stanuje...* |
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
|
|
meni je nezgodno da ja njemu upadnem sa pristupom zasto ti mene nikada
nisi pitao jesam li svrsila? jer nisam.
razgovor sa njim me opusta,i volim sto me razumije u svemu..ali ta tema...
c c c . . . najezim se kad pomislim da ga moram to pitati,i reci mu da ga nisam dozivila.
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
|
|
za novu ...kad smo bili pijani...spomenuli smo orgazam...
nesto dosli na tu temu zbog ono ring..durex...i zbog njega mi kaze... sta mislis da ovako probamo? koliko bi ti trebalo da svrsis? a ja na to pijana kazem zavisi kakav bi bio...
(necu vise nikada piti )
dakle ipak misli da sam ga ovako dozviila...
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Zasto je on uopce opsednut time da li si ti svrsila? Jbt, ovaj moj vidi da mi je lijepo, i nikada me to nije pitao...
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | Zasto je on uopce opsednut time da li si ti svrsila? Jbt, ovaj moj vidi da mi je lijepo, i nikada me to nije pitao... |
Zato što svaki iole pažljiv (i iskusan ) muškarac jednako vodi računa da i žena uživa
@BaBy**, svakako da treba i da pričate o tome: šta ti prija, šta te pali, samo vi nastavite da se sexate i budite maštoviti i opušteni i neće biti problema...
A znaš kako kažu 'sve ide iz glave', tako da - nemoj se opterećivati previše i mozgati, već radite na tome
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | Zato što svaki iole pažljiv (i iskusan ) muškarac jednako vodi računa da i žena uživa |
znam, ali je ne treba opterecivati sa tim...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ne opterećivati, ali truditi se da i jedan i drugi uživaju. Nekad se dogodi da muškarac ili žena ne svrše, ali Bože moj. Dovoljna je samo činjenica da su uživali jedno u drugom, palili jedno drugo, a ne ,,gledali svoja posla,, i ne pitali.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|