:: |
Autor |
Poruka |
stankodej Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 05 Dec 2007 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
Minhen 74, Argentina 78, Spanija 82, Mexico 86, Italia 90, Nemacka 2006, EURO 84, 88, 92... puni Panini albumi sa slicicama.
Razmenjujem slicice za navedene albume, kupujem polupune albume, nudim pune albume. Takodje me zanimaju EX YU fudbalska prvenstva 1. i 2. liga u izdanju JEZ godista 1974/75, 1975/76... Takodje me zanimaju i albumi sa slicicama strip junaka Zagor, Blek, Komandant Mark, Kapetan Miki, Umpah Pah, Asterix, Talicni Tom, Iznogud...
Imam i albume sa slicicama iz oblasti automobilizma, avijacije, brodova i jedrenjaka, flore i faune...
Molim zainteresovane da mi se jave.
|
_________________ kolekcionar |
|
|
|
|
ljuba85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 588 Mesto: Kragujevac
|
|
kako mogu da narucim slicice za nemacka 2006 i koliko kosta
|
_________________ LJUBA |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Napishite chlanu PP sa svojim kontaktom, necemo javnim putem da se pogadjamo.
A vash kontakt je potreban, jer vam chlan ne mozhe odgovoriti dok ne nagura na 20 poruka na forumu.
|
|
|
|
ljuba85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 588 Mesto: Kragujevac
|
|
nemoj da mi persiras, mladji sam ja od tebe, a nisam znao da ne moze da odgovori jer sam vec poslao pp, sorry i hvala na informaciji
|
_________________ LJUBA |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|