www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Prevara"? Ni manje štete ni veće žalosti... il
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Mislim da nije bas mislio u smislu da to "traje",bilo bi malo glupo da svaki drugi dan zena dolazi sa pricom- pravarila sam te, eto, iskrena sam,jel smo sad ok??? Mr. Green
ha ha

elem, prevara ni u kom pogledu nije pozeljna,no,no,no. Nazalost se ne moze izbeci, u veci slucajeva je tako. Ppl just do it!!!!
Kao sto rece kolezinica,protiv emocija se ne moze, ali ako se vec zaljubi u neku drugu,onda i ocekujem da se okrene ka njoj,a ne mene da zavlaci. Sto se tice fizicke prevare, bojim se da bi moj pre svega ego bio "nacet" pa ne bih oprostila, a najgore je to,sto ja pre svega "trazim" i ocekujem postovanje. ako to izostne, e onda.. gotovo. Exclamation
i da se nadovezem da gore postvaljeno pitanje, ne smatram to ne znam kojim cinom "poverenja",to priznanje.ne,smatram to duznim postovanjem.
posle toga sledi ono, "hvala za sve, zelim ti sve najbolje, bye-bye-bye". Mr. Green

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro brate, al nije ni ok kad mi on dodje i kaze e znas prevario sam te...i sad ja kao treba da mu oprostim jer mi je rekao. Jeste mozda bi dobio vise poena sto je rekao i eventualno razmisljanje o oprostu, ali sigurno to ne bi znacilo da bi presla preko toga

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

skitnicaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Nov 2007
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ovako...
Ja sam imala decka (1),bili smo dugo zajedno...prva prava veza...
Medjutim,pojavio se jedan decko(2)...i svideo mi se...ono ljubav na prvi pogled i te price...kako smo sve vise provodili vremena zajedno,tako se meni sve vise svidjao...i posle par meseci otisla sam kod njega i desilo se...nije me grizla savest...
Od tada sa 2 sam se vidjala povremeno...
A sa 1 sam bila u vezi...
Ta paralela trajala je godinu dana...
Psihicki me ubijalo kad sam morala da lazem 1,jer nisam htela da ga izgubim a nisam mogla ni bez 2...
Na kraju sam rekla 1 i oprostio mi i nastavili smo...al i ja sa 2...
Na kraju sam definitivno raskinula sa 1...i bilo mi je krivo,jer me stvarno voleo...
Sa 2 se i dan danas vidjam nismo u vezi,povremeno se vidjamo...to traje...skoro 2god..
Svakog decka varam s njim...bukvalno...
I ne kajem se...
I opet bih sve isto uradila...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skitnicaa je napisao/la sledeće:
E pa ovako...
Ja sam imala decka (1),bili smo dugo zajedno...prva prava veza...
Medjutim,pojavio se jedan decko(2)...i svideo mi se...ono ljubav na prvi pogled i te price...kako smo sve vise provodili vremena zajedno,tako se meni sve vise svidjao...i posle par meseci otisla sam kod njega i desilo se...nije me grizla savest...
Od tada sa 2 sam se vidjala povremeno...
A sa 1 sam bila u vezi...
Ta paralela trajala je godinu dana...
Psihicki me ubijalo kad sam morala da lazem 1,jer nisam htela da ga izgubim a nisam mogla ni bez 2...
Na kraju sam rekla 1 i oprostio mi i nastavili smo...al i ja sa 2...
Na kraju sam definitivno raskinula sa 1...i bilo mi je krivo,jer me stvarno voleo...
Sa 2 se i dan danas vidjam nismo u vezi,povremeno se vidjamo...to traje...skoro 2god..
Svakog decka varam s njim...bukvalno...
I ne kajem se...
I opet bih sve isto uradila...

dobar ti nick - pravi Wink

više me boljelo da me mentalno prevarila. svaljivao sam krivnju na sebe, al eto, djelo izašlo na vidjelo.
za mene su bjednici i jedni i drugo što varaju. šta se mene tiće, oprosta nema ni u jednom slučaju. znaći: "ja ti nisam dovoljan" e pa kad nisam, doviđenja mala, nek' ti je sa srečom!

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Samo da upitam?
Dakle, josh uvek te ne grize savest. A ubija li te josh to "laganje"? Mada, nemash shta ni da lazhesh, ipak si svoj chovek i chinish onako kako mislish da je najbolje. Smatram.

A da je prevara - prevara. To je nekakvo breme tereta koje smo dobili od zagovornika morala i sl. Mislim tako u trenutku. Samo da dodam josh i da se sumnja da je onaj pasus u svetom pismu (stari novi zavet - ne mogu sada da se prisetim koji bejashe) o varanju zhene mnogo kasnije dopisan, da nije izvorni. Tako da varanje - ne za mene, pod vec navedenim uslovima.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

skitnicaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo mi je krivo zbog 1...on ce uvek biti poseban za mene i on to zna...izgladili smo odnose...odemo na pice nekad...al ne pricamo o tome..
Sto se tice 2...jbg.sve bih uradila za njega,al ne mozemo da budemo zajedno...
Sa 1 sam imala bukvalno sve,sa 2nista...
Ne zalim se sama sam kriva...al i ne kajem se...zato se nadam da ce naici neko pored koga cu zaboraviti 2...al tesko...

Nemojte da osudjujete,kad ne znate...

Sa 1 bili smo pravi al u pogresno vreme...

Sa 2 Pogresni u pravo vreme...

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne razumem, skitnice, mozda bi mogla da nam objasnis zasto ne mozes da budes sa 2?

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan*

skitnicaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nebitno...
Morala bi da ti prepricavam unazad 2god...
Nismo jedno za drugo...
mada ja jedino sebe mogu pored njega da zamislim...

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niste jedno za drugo, medjutim se non stop nalazite jedno pored drugog? hmmmm?

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan*

skitnicaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veruj mi,ja ludim...to te psihicki ubija...
Ne mozes da verujes...i nije mi jasno...
On smara tipa kako nam je lepo ovako,da ne kvarimo...bla..bla...
Ima i on devojke i ja momke(kratkotrajno 2-3nedelje i zdravo ko i on),al uvek zavrsimo zajedno,bez obzira dal imamo nekog pored sebe...
Nema nikakve logike...

Ne znam...i tako vec duuuugooooo

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^znam da nisi pitala,ali-nije to zdravo. zavlaci te. do prve prilike,cim naidje neka cica sa kojom pozeli neku vezu, bice bye-bye skitnice,ili jos gore,zadrzace te kao "kr*s varijantu".ali,ok. ovo je samo neko moje razmisljanje.

kao sto rekoh,nisam za prevaru. previse sam opterecena tim "moralnim nacelim" bar za sad.osim toga,moj decko zasluzuje bar toliko.

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 9:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aleksica je napisao/la sledeće:
Umetnik... je napisao/la sledeće:

Da , ali kad ti "kaže" to onda nije prevara nego čin iskrenosti i to je sasvim OK ! Čak za svaku pohvalu, bilo o kome da se radi.

pa znaci po tvome nije prevara ako kaze, znaci nije spavao/la sa nekim ako ti kaze? e moj umetnice i to je prevara...

Hajde, lepo, pročitaš ponovo ceo post i odgovor, a ne sečeš iz konteksta poruke jednu rečenicu... OK?
Nastavak poruke je bio ... "i onda svako na svoju stranu" ... ako se dobro sećam...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> "Prevara"? Ni manje štete ni veće žalosti... il Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon