:: |
Autor |
Poruka |
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
da li i koliko ce piti kad nije sa mnom, potpuno je njegova stvar...kada je sa mnom ne pije, jer zna da to ne volim...mada retko i pije, jer zna kakvo mu ribanje sledi od trenera...
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
moze da popije malo,jer i ja popijem....ali nikako previse
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Ne bi decka alkoholicara no kad se izlazi ako popije ono to je njegov izbor ja se u to ne mijesam no ako takav pijan nesto kaze ili ucini zna sto ga ceka...bar su svi moji znali....
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
hm........cinjenica je da svi decaci vole da piju! e,sad neko je tezak alkos,neko pije samo na zurkicama...al ne mozes protiv toga-nazalost! Al bolje da pije nego da te vara....je li???
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
imam srecu pa moj decko izuzetno retko uopste primirise alkohol i to onda kad nije samnom jer zna da meni pogled na njega pripitog ne godi...inace ne pada mi na um da mu glumim mamu...nemam ja sta njemu ni da branim ni da ogranicavam...mogu mu skrenuti paznju na to da je preterao i nista vise od toga...onog momenta kad pocne da ugrozava nasu vezu zbog alkohola ja se lepo kupim i odlazim pa on onda nek radi sta hoce
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Ne smaram se s'tim koliko pije,naravno da je alkoholicar to nebi tolerirala,ali ako mu se pije jedno dva pivceta uz TV sto da ne....nevolim da branim nesto sto nije moj problem,on je odrastao covek i zna koliko moze ili hoce!!!!
|
|
|
cvet87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Dec 2007 Poruke: 42 Mesto: apatin
|
|
mrzim pijane muskarce. to bi me nateralo da ostavim muskarca bez razmisljanja
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moj decko bas i ne pije alkohol,nekad popije pivo a i to je rijetkost,na svu sreću, grozni su kada pretjeraju
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Al bolje da pije nego da te vara....je li??? |
ne,jer oni bas kad piju varaju,tako da nema tu "bolje varijante". sto pre to naucis,to bolje za tebe!
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: |
oni bas kad piju varaju |
Moram da se ubacim i da kazem da ovo nije tacno. Ako hoce da te prevari, prevarice te i trezan. Ako nece, onda nece ni pijan. Akohol moze samo da ga odvrati od te namere u smislu da bude odbijen od doticne dame ili da ne moze da "radi" jer je "presisao".
Tako da je, statisticki gledano, manja verovatnoca da te prevari kad je pijan.
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
hvala dragom Bogu pa je moj dragi mužić 'operisan' od alkohola...
znači uopšte ga ne konzumira, neki čak misle da mu ja branim
ali on stvarno ne voli da pije, možda je par puta popio koju čašu vina u nekim posebnim prilikama.. aha i šampanjac takođe
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Pa nekako uvjek izlazim zajedno sa dečkom, ako sam več u vezi, pa onda svi u društvu popijemo nešto. Sve zavisi od atmosfere, ali nikada nismo komplikovali oko piča.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|