www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HIV & Love
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li poznajete nekog ko je zarzen HIVom?
da
12%
 12%  [ 3 ]
ne
88%
 88%  [ 22 ]
Ukupno glasova : 25

Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da se stavim u tu veoma fiktivnu situaciju...

da znam da je ta neka zarazena HIV-om a zaista mi se dopada, sigurno ne bi pokupio prnje i pobegao.
postoji mogucnost da je zavolim... sigurno bih pozeleo da vodim ljubav sa njom... ali jos vise sam siguran da bi imao kocnicu u glavi...
postoji mogucnost da ako bih ostao dovoljno dugo... mozda bih kocnica nesala i potpuno bi se predao... mozda bi se rodio osecaj "moj je zivot sa njom, koliko god kratak on bio"
isto tako bi se mozda stvorio osecaj prevelikog straha i vremenom bih se ja ugasio (strah bi prevladao).

nisam siguran... ali za sada, svesno ne bih mogao da kockam svoj zivot...
mozda bih ostao zauvek sa njom bez ikakvog seksualnog kontakta... mada mi je veoma tesko da zelju za zdravom porodicom i zdravim potomstvom zamenim sa nekom drugom motivacijom.

i na kraju... da sam ja HIV-pozitivan... nikada ne bih dovodio bilo koga u zivotnu opasnost.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da, ne daj boze, budes vec neko vreme sa tom devojkom i da ona dobije HIV, recimo, kod zubara, lekara ili na neki treci nacin? Sta onda?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ i ona zna da je zarazena i ja znam da je ona zarazena... nismo imali kontakt od kada se to desilo... ja sam zdrav a ona nije...
nastavio bih da zivim sa njom... sada, ovog momenta... mozda bih, a i verovatno... svesno se zarazio...
sta bih time dobio?
vezao bih se jos vise za nju, a verovatno i ona za mene...
verovatno bi ostatak zivota proveli u borbi sa vremenom... koliko god to vreme potrajalo...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
prvo, ne bih se mogla zaljubiti u hiv pozitivnu osobu

omg, jel ti pri upoznavanju pitas lika: izvini,jesi li ti hiv pozitivan ili negativan??? Mr. Green
ha ha!

ne znam da li neko iz moje okoline zarazen.
a da li bih vodila ljubav sa tom osobom...tesko pitanje. iz ove tacke gledista-ne.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta ako npr. imate vec jedno dete?Nek ovo pitanje bude upuceno npr. Mayi.Sta ako bi bila sa tom osobom 5godina,imala dete i odjednom,znaci nije te prevario,saznajes da ima hiv a da ti nisi nekom srecom takodje zarazena?Sta onda?

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
a sta ako npr. imate vec jedno dete?Nek ovo pitanje bude upuceno npr. Mayi.Sta ako bi bila sa tom osobom 5godina,imala dete i odjednom,znaci nije te prevario,saznajes da ima hiv a da ti nisi nekom srecom takodje zarazena?Sta onda?

sledi ubistvo, pa zatim samoubistvo...

~ Banetova Žena ~

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Sorry, a koga bi ubila? Shocked

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mayo, nadam se da sa takvom nezreloscu neces uci u brak

" I know the way to fuck them all...."

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
Mayo, nadam se da sa takvom nezreloscu neces uci u brak

Ja stvarno moram ovo da podvučem.. U šoku sam.
I kaj da velim svom bivšem onda, da izvrši kolektivno samoubojstvo sa milijunima zaraženih? Ne budi toliko ograničena i nemoj me pogrešno shvatit.... ali ne znaju svi i sve o toj bolesti i bolje je da se prvo informišu, nego ovako. Wink

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

sledi ubistvo, pa zatim samoubistvo...

znaci odgovor..... Shocked

al ajde kao da odgovorim na to njeno,najlakse je dici ruke i pobeci,a i ne shvatam zasto bi to sve radila kad ti ne bi bila zarazena?Zatecen sam odgovorom,stvarno ne znam sta pametno da kazem

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Bogu do sada se nisam nasla u takvoj situaciji... U sustini najlakse je sada pametovati kada je u pricu ukljucen samo razum, nema emocija i ne desava se nama. Ako bih sada npr. naisla na osobu koja bi stala ispred mene i to rekla, mislim da bih se ipak vremenom udaljila od nje, ne istog momenta, ali mislim da bi to bilo nesto u podsvesti sto bi me neprestano proganjalo. Ja sam osoba koja zivi za to da jednog dana ima decu, a ovo mi bas i ne bi bila "zdrava" situacija za tu moju zelju. E sad, ako bi se to desilo posle nekoliko godina braka, znaci imamo decu, ostvarene zivote, prosli smo toliko toga zajedno, zasto ne bi pokusali i ovo.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta vam je bre ljudi, ja se zezam, a vi se primili odmah? Laughing

moj konacni odgovor: Bila bih sa njim i u dobru i u zlu, u sreci i u bolesti, a naravno da ga ne bih napustila ako je hiv pozitivan. Voljela bih ga isto kao sto ga i sad volim... Wink

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> HIV & Love Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon