:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Slazem se sa aurelianom .. ne bi im niko pomogao jer su jednostavno englezi tokom celih kvalifikacija pravili kiksove ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Iskreno moramo da cestitam, stvarno ste igrali dobro, a nasi Srbiju
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
bila je odlična utakmica, svaka čast hrvatima
|
|
|
|
|
|
MatriXMK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: Nedostizno za ostale...!
|
|
... Ma Hrvatska je medju najjacim repkama Europe i sigurno ce osvojiti Europsko... a neka pati kome smeta!!
|
_________________ Proud to be CROAT! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
dobro dobro, englezi i jesu arogantni, ali i Hrvati su, sad pogotovo. priznajem, nije mala stvar pobjediti Albion na vebliju, al ipak, ima tu dosta da se učini da bi osvojili EP, mislim da nisu zreli za to. imaju jak tim, to se ne može nepriznati, al čini mi se da nemaju mentalnu zrelost za tako nešto.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Jedino Hrvatska ide sa balkana na Ep,vidimo se brđani!
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | dobro dobro, englezi i jesu arogantni, ali i Hrvati su, sad pogotovo. priznajem, nije mala stvar pobjediti Albion na vebliju, al ipak, ima tu dosta da se učini da bi osvojili EP, mislim da nisu zreli za to. imaju jak tim, to se ne može nepriznati, al čini mi se da nemaju mentalnu zrelost za tako nešto. |
A tko je prosli put vjerovao da ce Grcka dobii EP? Malo tko (osim mozda kojeg "arogantnog" ili pijanog Grka, ali to nije vazno).
Da je moguce - moguce je...
Grupa nam nije preteska - imamo Njemacku, outsidere Austriju (mada su domacini) i solidnu Poljsku. Ako ne bude onog "lako cemo" mentaliteta - svasta je moguce...
U svakom slucaju repka nam igra kao TIM, a to je odlicno. Nije zbir 11 zvijezdica na terenu koji se ponasaju kao da je svaki od njih Britney Spears nego se stvarno dobro bore. I to je ona razlika koja Hrvatski tim cini drugacijim od ostalih timova s podrucja ex-Yu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|