www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

velicina HDD
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: velicina HDD Na vrh strane Na dno strane

Pozz za sve, juce sam kupio sve komponente i sklopio PC, komponente su sledece:

CPU: Intel CORE2DUO E6750 2.66MHz
Graficka: GeForce 8600GT, 256MB
RAM: 2 x 1GB DDR2
HDD: 400 GB,SATAII,Samsung HD403LJ, SATA2-300,7200/8.9ms/16MB
Napajanje: 550W
Mainboard: Asus, Sockel 775, GigaByte G33M-S2H, G33, mATX, FSB1333,DDR2,VGA, HDMI, GLAN

I nakon sto sam po prvi put sklopio komletan PC, upalio sam da instaliram XP, sve je OK, ali imam jedan "MALI" problem, kada sam instalirao XP pokazuje mi velicinu HDD samo 131GB, a trebao bi bar 380GB

Zna li neko u cemu je problem? Mozda sam napravio gresku prilikom sklapanja? Greska u HDD?

Ah da, na pocetku kada palim PC uvek na par sekundi pokaze HDD no device found, a na pocetku mi je dolazio i NTLDR Error, sada vise ne dolazi.

Hvala unapred Razz

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam da li je moguce da su oni vec delili HDD?

Pitam ovo jer se ortaku desilo da je dobio komp (nije znao koliko mu je stvarno HDD) i sad tipa imao je particiju od 20GB i tako je to koristio 2 godine. I jednom sam mu ja cackao oko kompa i pogledam u Partition Magic-u i vidim da on ima jos 18-19GB koje uopste nisu podesene (nit je particija niti ista). Pokrenuo sam format tog dela kao NTFS i sve je radilo. Tako da ti savetujem da uzmes neki program kao sto je Partition Magic i pogledas sta ce on da pokaze, da li sem te particije ima jos mesta.

Ako ni on ne pokaze nista, odnesi HDD na reklamaciju ako je idalje pod garancijom.

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nasao sam resenje: Windows XP sa SP2

Ja sam na pocetku instalirao XP sa SP1, tako da nije prepoznao ceo kapacitet diska...
Izgleda je SP1 bio problem

Cool

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Okej.

Locked by Mr. Bond: Problem resen. Ostavljam ovde jer mozda nekom zatreba.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> velicina HDD Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon