:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
To mi se nije nikad desilo,vec duze vrijeme imam svog doktora koji me zna i to efinitivno ne mogu da ocekujem od njega:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Nikad mi se to nije desilo
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
KAd sam pre nekoliko godina bila dijagnorzirana jednim hormonskim poremecajem i nista mi nije biloj asno, moja mi je doktorica rekla da imam puno pitanja i da ne bi trebala da je ista pitam
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nikad mi se to nije desilo
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
često se to događa,vrijeđaju i nas kao sestre a pogotovo pacijente,sve ovisi kakav je to čovjek i koja je njegova veličina,mnogi od njih si previše dopuštaju
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ja ne mogu da poverujem da i jedan lekar nekoga vredja bez ikakvog razloga. Ponekada je potrebno, da lekar bude nesto grublji, da bi pacijent shvatio ozbiljnost situacije, ali to nije vredjanje... Stvarno ne mogu da verujem da i jedan lekar (koji je svestan onoga sto cini, u krajnjem slucaju je svako od mojih kolega dao zakletvu da ce pomagati ljudima) vredja ijednog pacijenta. Toliko od strane jednog lekara
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
uh koliko samo puta, ali u mom sluchaju to je normalno, u proshlosti i nije zdravstveno vezano...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Hvala bogu,mene nisu do sad....
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
bilo je i vredjanja i muvanja hehehehe ili bese vredjanje posle neuspelog muvanja..hahaha..ma mze to svakom da se desi..u danasnje vreme me vise uopste ne cudi
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: |
To ti je kao da sad ja idem u apoteku i sapcem na uvo apotekarki da ocu kondome ... |
Jao šta me nasmija
princess-93 je napisao/la sledeće: | Kada sam bila kod zubara,imala sam jedan zub koji je morao da se izvadi,ali ova doktorka mi stavila lek i rekla:"Kada sledeci put zaboli,dodjite pa cemo da izvadimo zub"
i kada smo sledeci put dosle,a ona mi ponovo stavila lek,i ponovo:"Kada sledeci put zaboli,dodjite pa cemo da izvadimo zub" i tako me jedno 10 puta vrckala.i posle kada sam otisla kod druge zubarke.ona meni kaze:pa ovo je trbalo jos odavno da se izvadi.E onda sam se iznervirala! |
Nisan imala nikakvih gorih iskustava i fala Bogu na tome ali sam se uvjerila u neprofesionalnost nekih dotičnih doktora, o grubosti, nezainteresiranosti, odugovlačenja, i još mnogo drugih stvari..
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Da jeste to mi se veoma često dešava tako da sam već navikla na njihovo vređanje i ne kulturno ponašanje prema pacijentima.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Na mene se drala jedna doktorica opšte prakse jer nisam otišla kod neuropsihijatra kad su mi dali uput na šta sam ja kratko odgovorila
:"Nikad."
u kartonu je napisala da imam anoreksiju na nervnoj bazi i dalje i ovaj put izostavila uput za neurpsihijatriju
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|