:: |
Autor |
Poruka |
i_takoooNS Iskusni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS

|
|
Piraterija do Tokija!
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
E protiv piraterije se ne moze ali sa druge strane to je normalno jer su bioskopi u najmanju ruku uzasni!!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
freeman9 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2004 Poruke: 14

|
|
Kod lokalnog pirata redovno kupuju policajci i clanovi njihovih porodica. Covek ima registrovanu radnju (ne znam na koju delatnost str, trgovina na veliko i malo ili nesto trece). Dakle, ko koga ovde... ?!?
Pitanje za one koji su napisali da su protiv piraterije: Koliko mp3 muzike imate na HDD-u i na CD/DVD medijima? Koliko DivX-a? Koliko ste piratskih naslova slusali/gledali kod prijatelja? Iz kojih izvora nabavljate muziku/filmove/serije?
Na ovim prostorima samo mali broj ljudi moze sebi da priusti originale. Srbija je, globalno gledano, siromasna zemlja i normalno je da josh uvek vlada piraterija.
|
|
|
|
|
 |
Villy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157

|
|
Neka neka stavi POLI, pa da vidimo ko ima originalni windows ovde, pa da to i potvrdi sa originalnim seriskim brojem. Vi koji pricate da pirateriju treba iskoreniti samo se pravite pametni, a dajem glavu da je vise od 70% softvera na vasim kompovima je crackovano, patchovano, skinut serial sa neta ili sta vec?
Ja jedino sto sam imao legalno na kompu je Nero, koji sam dobio uz DVD rezac, ali kad je izasla novija verzija skino sam ga odmah.
|
|
|
|
|
 |
kolikooo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jan 2005 Poruke: 6

|
|
ma ljudi to vam je cist monopol. PINK kupio najmoderniju tehnologiju za prozvodnju diskova i DVD-a. podmitili vlast da jure pirate kako bi oni pokupili kajmak. Lopovi cisti, kao satro piraterija a u stvari cista gramzivost. UZAS
|
|
|
|
|
 |
Grim Ripper Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 12

|
|
Pa sad ako tako gledas ima logike, ali ce diskovi uvek moci da se kupuju preko neta od bubuljicavih klinaca koji rezu u svom podrumu
|
|
|
|
|
 |
Motorhead-e Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Dec 2004 Poruke: 2 Mesto: Sremski Karlovci,Beograd-Srbija

|
|
Ostavice nam pirateriju EU i Amerika jer ce ipak dati da se narod zabavlja ,jer mi smo predodredeni da budemo sirotinja nazalost.
|
|
|
|
|
 |
Baby_girl_1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 22

|
|
A šta je, tu je....Mislim da skidanje s neta nije ništa loše, ipak je to za osobnu upotrebu, ali piraterija je nešto drugo...
|
|
|
|
|
 |
U pRoLaZu Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana

|
|
U svim razvijenijim zemljama piraterija je istebrljena (naravno da svuda ima piraterije po kucama) a posto smo mi razvijeni toliko onda je kod nas piraterija normalna stvar i ne treba ni gledati kako je potisnuti jer ko ce od nas dati po 20-30 eura za 1 CD
|
|
|
|
|
 |
Imagination Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 3

|
|
Starsno,ljudi pricate o glupostima,pa da ne odgovara grandu i ceci i drzavi piraterija ne bi postojala...pa to je njima cista zarada,sta mislite da taj cecin cd kosta 10eura,i da treba kupiti milion ljudi cd...pa ne bi ga kupilo 10 ljudi i podelili kopije prijateljima..ovako sam grand dura pirate na ulicu i zaradjuje na tome...cista siva ekonomija.
|
_________________ EEEEEEEEE....... |
|
|
|
 |
milisavp Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Jan 2005 Poruke: 12

|
|
Kao sto je neko pomenuo, piraterije stvarno ima svugde u svetu. Ja sam u USA i mislim da sem zakona ljudi trebaju biti malo odgovoriniji... na primer ovde neces naci nikog da ti pozajmi Adobe Photoshop na par dana
|
|
|
|
|
 |
Mikol Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 142

|
|
... cak je i na RTS-u jedan lik javno rekao da se u nemackim muzickim kucama uglavnom koriste pirati...
Inace, pirati su nas odrzali, njima hvala. Da nije bilo njih, mi bismo poslednjih 15 godina bili potpuno, ali POTPUNO odseceni od ostatka sveta.
A ovi sto su protiv piraterije... Sigurno je njihov komp pun mp3 muzike i DivX filmova...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|