www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HIV & Love
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li poznajete nekog ko je zarzen HIVom?
da
12%
 12%  [ 3 ]
ne
88%
 88%  [ 22 ]
Ukupno glasova : 25

Autor Poruka
TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 11:42 am    Naslov poruke: HIV & Love Na vrh strane Na dno strane

Da li bi ste vodili ljubav sa partnerom koji je HIV+?

podvlacim vodili jubav, posto bi sex cini mi se vecina odbila

znaci stalo vam je do te osobe, ali postoji opasnost.............

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam sta bih radila...
Morala bih da dodjem u tu situaciju(pu pu, daleko bilo) pa da ti odgovorim na pitanje.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam prvo mislio da bih,ali to ne bi licilo ni na sta,stalno bih mislio na to dal sam zeznuo nesto....A u vodjenju ljubavi mozes da se zaneses,znate i sami,to uvek krene nekako naivno,a na kraju ne mozes da se obuzdas,bez kontrole si....Cak mislim da je sex bolja varijanta,stavis gumicu,bez nesto puno emocija,dodirivanja,ne mozes da se zaneses i da napravis glupost.Mada u svakom slucaju mislim da ne bih.Nadam se da nikad necu da dodjem u tu situaciju,tj.niko od nas

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li poznajem neku osobu koja je zaražena HIV-om? Da.
Da li bih vodila ljubav sa tom nekom osobom? Vodila sam. Jednom. Sa zaštitom. Ali se veza nije završila zbog toga nego iz potpuno drugih ( za ovdje pisati nebitnih) razloga. Wink

Samo da dodam još. Osoba koju poznajem nije ta ista. Starija je i nisam sa njom bila u vezi. A sa ovom drugom osobom se to dogodilo prije nego je saznao. Pa eto, i testirala sam se i rezultat je bio negativan ( PCR test sam samo radila.)

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Da li poznajem neku osobu koja je zaražena HIV-om? Da.

Citat:
Da li bih vodila ljubav sa tom nekom osobom?

nikad, ma ne dolazi u obzir, pa ne znam koliko da ga volim... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali postoji zastita?

Znaci za tebe na vazi slogan "Sve za ljubav"

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam da neko od mojih poznanika ima hiv

ovo drugo je zeznuto pitanje...ne znam...iskreno...al' ajde da kazem da ne bih spavala sa zarazenom osobom...zastita na stranu, zivot je jedan i ne valja cackati djavola Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja stvarno ne mogu da odgovorim, jer nisam u toj situaciji. Vjerovatno ne bi mogla, jel bi tu bio konsantan strah da se ne zarazim.

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Znaci za tebe na vazi slogan "Sve za ljubav"

ne vazi taj slogan kod mene... prvo, ne bih se mogla zaljubiti u hiv pozitivnu osobu, a da ovaj moj dobije hiv, znala bih da me je prevario, tako da u svakom slucaju tu ljubavi ne bi bilo. vec sam u jednoj temi napisala da bih oprostila prevaru, i vjerovatno bih, ali da od te neke navuce neku bolestinu, tad mu ne bih oprostila i oterala bih dodjavola i nju i njega. sve je ok dok ja ne znam da me vara, za sad nisam imala razloga sumljati niti ga proveravati, ali ipak da se vratim na temu... nikad ne bih bila sa HIV pozitivnom osobom... je*es ljubav... ipak mi je vazniji zivot...

~ Banetova Žena ~

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm......ne mora da te prevari da bi dobio hiv.Moze na 500mesta da ga zakaci(kod zubara,u bolnici,...)Mislim valjda toliko znas

Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paja1911 je napisao/la sledeće:
hm......ne mora da te prevari da bi dobio hiv.Moze na 500mesta da ga zakaci(kod zubara,u bolnici,...)Mislim valjda toliko znas

Govorim o prevari, konkretno... A ne bih bila sa njim u svakom slucaju kad bi bio HIV pozitivan Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

a da ovaj moj dobije hiv, znala bih da me je prevario

A ti si se testirala i znaš da nemaš? Smile
Super je ako jesi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> HIV & Love Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon