:: |
Autor |
Poruka |
Chicha kralj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 4
|
|
Absent je super pice, posebno kad se uzme casa od 2dl, napunis sa absentom uzmes kasiku sa secerom umocis u casu i zapalis kasiku, kasika gori i samo sve to sipas u casu i samim tim se i casa zapali i to se sve popije na ex, naravno dok gori, i posle dve takve ture odma se pada u komu i spavas minimum 10 sati! mnogo je dobor
Ko nije probao pice koje se zove Al Coul, iliti na latinskom Alkohol, to je bice jako saltko ali sadrzi 92% alkohola, tako da ko voli nek izvoli. Ko bude isao na sver ka Ceskoj ili nemackoj tamo to kosta mozda 10-tak evrica!
Uzivajte
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Nisam ga probala mada mi se pruzila prilika par puta. Plasim se kako ce da utice...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nema veze kako će to piće uticati nego kako ti umeš da piješ.Probala sam absint ali mi se nešto nije dopao.Dobar je ali ne mogu ga često konzumirati. (pogotovo otkad sam vidjela frenda kako ga povraća po nekom zidu, sve je zeleno bilo ), no dobro.
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ne znam jesam li ovo probala
|
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ja sam ga pila samo u koktelima, nikad samog.
|
|
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
kad sam prvi put probao, kao da mi je sve bilo sprzeno! popio sam tri i bio very high
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Chicha kralj je napisao/la sledeće: | Ko bude isao na sver ka Ceskoj ili nemackoj tamo to kosta mozda 10-tak evrica!
Uzivajte |
Hehehe...hvala na savetu,kad odem u Cesku probacu pa sta bude...Ja ga do sad nisam pila...volela bih da probam i nadam se da ce to biti uskoro.
|
|
|
|
marijalzc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jun 2008 Poruke: 4 Mesto: nis
|
|
Absint jeste star ali van gog nije sebi odsekao uvo zbog toga>>>>-duza prica... Van gog je pio onaj od 80% sto je jace od svih danasnjih absinta. Cesto kada nije imao Absint pio je terpentin - slikari znaju kako je to
Fino picejavascript:emoticon('')
#Onfirejavascript:emoticon('')
#Shocked
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
I mene podseti na ekskurziju u 3 god kada smo pili absent od 80 % , doduse prvo smo ga palili u casi na 1-2 sec da bi sagoreli malo alkohola,a onda smo ga pili na cevcicu na eks
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Absent negdje poznat kao "green fairy",jer pricaju ako popijes dovoljno pocinju da ti se prividjaju zelene vile nisam nikako probala do sad,ali sam cula da je u SAD-u ilegalan...
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Imam ga doma ( kupila u Češkoj) i moram priznat da se boca sporo prazni.Nitko to neće pit.Probala sam ga i sa paljenjem i čistog, meni se ne sviđa nikako.Ne volim takva jaka pića.Općenito u zadnje vrijeme nemam volju ni za slabijim alkoholom.
|
|
|
|