:: |
Autor |
Poruka |
Ktantonet Upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija

|
|
Ja sam u zivotu vec toliko puta "po*usila" zbog emocija tako da sam ih definitivno potisnula u kraj i sad samo razum vlada.
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Često čujem ljude koji kažu da bi im, mnogo, lakše bilo kada bi mogli da uguše svoje emocije u datom trenutku i da poslušaju razum... Ja to do sada nisam poželela, uvek sam radila onako kako mi srce nalaže i sledila svoja osećanja, i zbog toga se, nikada, nisam kajala... Možda jesam zbog toga bila povredjivana, ali zato me nije grizla savest jer sam poslušala svoje srce i znam da ono nikada ne greši...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
hvala bogu nece ga nikada ni pitati
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Prilicno sam "na Zemlji" sto se kaze, ali nekako mi uvek zaluta neka "pocetnicka greska". Emocije me savladaju i vladaju i ja ih volim. Razum,radi te radi, tu je, usmerava, pali crvene lampice, ali srce kada vodi, nema tu puno greske. Kada volis-volis, kada tugujes tugujes, kada se smejes-smejes se i to je to. Kad sam volela i dok sam volela nikad mi nije bilo zao,niti sad zalim za tim. Bila sam povredjena, prolila koju suzu, bivala razocarana.. sve to nekako ide u krug. Ali oni momenti besprekorne srece- zauvek ostaju! ha, i ja sam sad bogata
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Kad god sam se ''nesrećno'' zaljubljivao uvek sam se pitao da li sam ja najveća budala jer umesto da nešto naučim i da izvučem pouku(pouke) iz svojih grešaka,ja na istim ''sto puta hrabro ginem''.Ali i pored svega uvek mi je u glavi bila ''utešna'' misao:
''Da je čovek gospodar svoga srca,ne bi mogao nikog da voli''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Ninaa Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539

|
|
malo kad se slazu.............
upravo sada moje srce vuce" na jednu stranu a razum na drugu..........i ko je tu sad upravu..................
nikad se nece sloziti.............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza  |
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
prosla kao neki ovde kada sam isla srcem nagrabusila,
a udala se razumom jer sam osetila da sam voljena ono bas bas bas u pravom smislu reci kao sto i danas osecam posle toliko god braka
ali opet sve individualno moze ispasti nekada savrseno i kada slusas srce sve zavisi
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
senjanin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Nov 2007 Poruke: 64

|
|
zamislite da se u svetu u 22. veku
počnu rađati ljudi sa razumnim srcem...
ja mislim da bi ljudi lepše živeli...
mi smo mnogo ostrašćeni što nikako nije dobro...
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Uvek sam slusala srce bar kad je ljubav u pitanju i nijednom se nisam pokajala.
|
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
vremenom sam skapirao (Bogu hvala, iz tudjih primera) das e od ljubavi ne moze ziveti... da je to ipak za tinejdzersko doba i mladost - zrelost donosi razum...
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
ja uvijek najprije slusam srce a onda tek razum,mnogo puta sam zbog toga bila izigrana,ali vrijedilo je sada sam sretna i zaljubljena
|
|
 |
blesava_bre Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 25 Jul 2007 Poruke: 373

|
|
uvijek srce,bez obzira sta ce prizaci iz tog...
|
_________________ zaljubljena |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|