:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Ne znam za vas ali mene je knjiga totalno razocarala.. Koliko je serija dobra toliko je knjiga ocajna..
Pozajmila sam je drugarici da procita i kada je vratila i ona je rekla da se razocarala..
Vasa misljenja?
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Sta, zar ima i knjiga?????
Ma zezam se. Mene je ta serija bas ono drzala (da, neke moze to cuditi - musko koga je ta serija "ulovila"). Ali od knjige i ne bih puno ocekivao... takav je to tip stiva.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
plasticpinkpunkX* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Okt 2007 Poruke: 8 Mesto: novi sad
|
|
Andrejice dusho, imash 22 godine.
Sex i grad?
Hm,zapitaj se..
|
_________________ i'm just perfect. i'm what your mother supposed to be. i'm a FUCKIN" PRINCESS! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
plasti dusoo
jer greh sto volim da citam? serija ko serija mi se dopala, a nisam sve delove pogledala.. mislila sam da ce knjiga biti slicna ali nije..
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
plasticpinkpunkX* je napisao/la sledeće: | Andrejice dusho, imash 22 godine.
Sex i grad?
Hm,zapitaj se.. |
Hvala Bogu, ukusi su različiti
'Sex and the City' posve realno predstavlja svet oko nas, hteli mi to ili ne. U odnosu na naše podneblje, možda je pomalo augmentovano, ali u srži identično. To što neko voli da čita/gleda gorepomenuto ostvarenje, ne mora bezuslovno da znači i da se poistovećuje sa likovima, ili, pak, ponaša kao oni
Evo tek par kritika na dela koja su 'nasledila' 'Sex i grad':
Prva plavuša
Nakon što je serija Seks i grad otišla svojim vlastitim, Bushnell je dokazala da je još uvijek kraljica u promatranju društva koje promiče ne samo taštinu već i puku perverziju. Ako je i njena proza poput koktela kojega pije, ružičastog Cosmopolitana, u njemu još uvijek ima podosta votke. The New York Times
To je svijet nepatvorene gorčine, osvete, pohlepe i zlobe...Bushnell je uspjela pokazati - jer donosi ono za čim je publika oduvijek žudjela, od Molièrea, preko Wildea do Dinastije i tjednih časopisa o poznatima - glupost i slabost bogatih i moćnih. The Observer
Prva Plavuša C.Bushnell jest rijektost: prvoklasni roman kojega možete kupiti u supermarketu i kojemu ćete otkriti sruštvenu satiru od vremena J.Austin. Matt Thorne
Prikaz makijavelističkih makinacija u ovoj studiji o gubitku svih iluzija sjajan je.
The Independent
Četiri plavuše
# Čaroban trik ove zavodljive knjige jest to što su njene junakinje plavuše, mlade, prekrasne, vitke, bogate i uspješne, a vama je ipak drago što niste jedna od njih.
Evening Standard
# To je snažna i dobro napisana knjiga koja vas povremeno natjera da zadrhtite jer ste se prepoznali.
The Guardian
# Nemilosrdna satiričnost, zajedljivost, pronicljivost i britkost Candace Bushnell isprepleteni su s razumijevanjem univerzalnog ljudskog straha...
Publishers Weekly
# Iz oštrog pera koje je napisalo Seks i grad pristižu nam Četiri plavuše, niz veselih vinjeta o čestitim ženama manhattanskim ugušenima u novcu, zaprašenima kokainom i ogrnutima u Pradu.
Out Magazine
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
start dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 33
|
|
super serija, a knjiga...ne znam
|
|
|
|
|
|
mali_carobnjak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 19 Mesto: Subotica
|
|
nisam citala knjigu, a seriju sam volela...
|
|
|
|
|
|
samo_tvoj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2007 Poruke: 116
|
|
serija je zanimljiva,za knjigu nisam ni čuo
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
sex i grad, nisam citala.. bar ne sve...
citala sam cetiri plavuse i nisam se nesto odusevila..
serija je naravno bila hit. jos uvek je negde imam na diskovima, pa s vremena na vreme "utvrdim "gradivo
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
seriju obozavam. knjigu necu citati, niti cu film gledati. mislim da bih previse ocekivala od knjige i filma.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|