www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex i Grad
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Sex i Grad Na vrh strane Na dno strane

Ne znam za vas ali mene je knjiga totalno razocarala.. Koliko je serija dobra toliko je knjiga ocajna..
Pozajmila sam je drugarici da procita i kada je vratila i ona je rekla da se razocarala..

Vasa misljenja?

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta, zar ima i knjiga?????

Ma zezam se. Mene je ta serija bas ono drzala (da, neke moze to cuditi - musko koga je ta serija "ulovila"). Ali od knjige i ne bih puno ocekivao... takav je to tip stiva.

plasticpinkpunkX*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 24 Okt 2007
Mesto: novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Andrejice dusho, imash 22 godine.

Sex i grad?

Hm,zapitaj se..

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

plasti dusoo Rolling Eyes
jer greh sto volim da citam? serija ko serija mi se dopala, a nisam sve delove pogledala.. mislila sam da ce knjiga biti slicna ali nije..

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

plasticpinkpunkX* je napisao/la sledeće:
Andrejice dusho, imash 22 godine.

Sex i grad?

Hm,zapitaj se..

Hvala Bogu, ukusi su različiti Wink

'Sex and the City' posve realno predstavlja svet oko nas, hteli mi to ili ne. U odnosu na naše podneblje, možda je pomalo augmentovano, ali u srži identično. To što neko voli da čita/gleda gorepomenuto ostvarenje, ne mora bezuslovno da znači i da se poistovećuje sa likovima, ili, pak, ponaša kao oni Smile

Evo tek par kritika na dela koja su 'nasledila' 'Sex i grad':

Prva plavuša

Nakon što je serija Seks i grad otišla svojim vlastitim, Bushnell je dokazala da je još uvijek kraljica u promatranju društva koje promiče ne samo taštinu već i puku perverziju. Ako je i njena proza poput koktela kojega pije, ružičastog Cosmopolitana, u njemu još uvijek ima podosta votke. The New York Times

To je svijet nepatvorene gorčine, osvete, pohlepe i zlobe...Bushnell je uspjela pokazati - jer donosi ono za čim je publika oduvijek žudjela, od Molièrea, preko Wildea do Dinastije i tjednih časopisa o poznatima - glupost i slabost bogatih i moćnih. The Observer

Prva Plavuša C.Bushnell jest rijektost: prvoklasni roman kojega možete kupiti u supermarketu i kojemu ćete otkriti sruštvenu satiru od vremena J.Austin. Matt Thorne

Prikaz makijavelističkih makinacija u ovoj studiji o gubitku svih iluzija sjajan je.
The Independent

Četiri plavuše

# Čaroban trik ove zavodljive knjige jest to što su njene junakinje plavuše, mlade, prekrasne, vitke, bogate i uspješne, a vama je ipak drago što niste jedna od njih.
Evening Standard

# To je snažna i dobro napisana knjiga koja vas povremeno natjera da zadrhtite jer ste se prepoznali.
The Guardian

# Nemilosrdna satiričnost, zajedljivost, pronicljivost i britkost Candace Bushnell isprepleteni su s razumijevanjem univerzalnog ljudskog straha...
Publishers Weekly

# Iz oštrog pera koje je napisalo Seks i grad pristižu nam Četiri plavuše, niz veselih vinjeta o čestitim ženama manhattanskim ugušenima u novcu, zaprašenima kokainom i ogrnutima u Pradu.
Out Magazine

start dis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 15 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 13, 2007 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

super serija, a knjiga...ne znam

mali_carobnjak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 01 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam citala knjigu, a seriju sam volela...

samo_tvoj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

serija je zanimljiva,za knjigu nisam ni čuo

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sex i grad, nisam citala.. bar ne sve...
citala sam cetiri plavuse i nisam se nesto odusevila..

serija je naravno bila hit. jos uvek je negde imam na diskovima, pa s vremena na vreme "utvrdim "gradivo Laughing

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

seriju obozavam. knjigu necu citati, niti cu film gledati. mislim da bih previse ocekivala od knjige i filma.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Sex i Grad Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon