:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Brate mili svi ste vi meni slatko tamo vamo vako nako...ali Sarajevo u srcu mome pa samim time glasam za Gentlimena i Vučka i ZOI 84...onaj mislim Konjanika
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Brate mili svi ste vi meni slatko tamo vamo vako nako...ali Sarajevo u srcu mome pa samim time glasam za Gentlimena i Vučka i ZOI 84...onaj mislim Konjanika |
znao sam da če da pomogne
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Brate mili svi ste vi meni slatko tamo vamo vako nako...ali Sarajevo u srcu mome pa samim time glasam za Gentlimena i Vučka i ZOI 84...onaj mislim Konjanika |
ma bubim ja svoju konu punoooo
moram postaviti jos malo slikica kasnije
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Dragi naši članovi, prijave su završene! Glasanje traje od 1. do 31. XII, a do tada imate vremena da se odlučite između 33 kandidatkinje i 31 kandidata.
Žao nam je, ali sledeći članovi zbog nedovoljnog broja postova neće moći da učestvuju na daljem takmičenju, ali zato se nadamo boljoj saradnji naredne godine:
- Luciffer07
- Uvanzainje
- SaleSk
- Evil angel
- mehicevic
- stefanrakic
- nix0r
- Plavo-oki
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|