:: |
Jeste li ikada u zivotu sreli "onu pravu" osobu od koje ste mislili da biste cijeli zivot sa njom htjeli provesti??????????? |
Ja jesam ali mi je otisla kao golub iz ruke.....ali i dan dans se nadam da ce mi se jednoga dana vratiti.... |
|
36% |
[ 4 ] |
Jos ne |
|
27% |
[ 3 ] |
Jesam i dan danas sam sa tom osobom |
|
36% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Našli smo se i ljubimo se.Samo još da se sačuvamo u ljubavi.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Nasla sam ga,ali trenutno nismo zajedno.Ipak,nadam se da ce se vratiti,i on shvata sta ima...Ako je prava ljubav,ona prevazidje prepreke,zelim u to da verujem i nadam se da ce tako biti i sa nama...
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja jesam, zajedno smo 7 godina i volim ga kao prvog dana i zelim da budem sa njim ceo zivot...mada me nekad nervira
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
jellena_b77 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd
|
|
da bar sam mislila da je bio ljubav mog zivota
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Jesam,ali nikad nisam mogao da budem s njom.Prosto nisam njoj bio ono što je ona tražila za sebe.I dan-danas mislim da je to možda bila prava osoba za mene,iako nisam više zaljubljen u nju.A opet,ne mogu,a da se ne nadam da ću sresti novu ''onu pravu'' osobu.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja sam i dan danas sa njim... volim ga i obozavam
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | Samo verujte u to, i desice vam se!! |
E ovo je tacno!
Vjerujte da postoji ta osoba i ako naletite na neku koja vam se cini kao TA osoba, opustite se i vjerujte da vam se ne cini i da ona jest osoba za vas
Ja sam dok sam upoznao trenutnu djevojku znao da je ona ta s kojom zelim provesti zivot. Vec u prvih par dana dopisivanja sam je pozelio zaprositi
|
|
|
|
|
|
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
pa neznam dal je bas bio On ljubav mog zivota ali mi je znacio mnogo i previse,mogu reci da mi i sada nesto znaci , da ga jos ima negde u mom srcu. kada se setim svega ahh...bilo nam je lepo
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Iz dana u dan osećam koliko je on baš taj gospodin PRAVI!
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Adrijana20 je napisao/la sledeće: | Jeste li ikada u zivotu sreli "onu pravu" osobu od koje ste mislili da biste cijeli zivot sa njom htjeli provesti???????????
Da je to vasa prava i iskrena ljubav???????????????? |
jesam... jednom za sad... duboko sam verovao da je to ta "prava ljubav"...
nije vazno ko je i sta je... nije zazivela... zajedno smo krenuli jednim putem... i putevi su se podelili... svakom svoje zelje... kako je vreme odmicalo zelje su se sve vise razlikovale... i kao po obicaju... desio se kraj...
nije bila ni prava ni iskrena...
sigurno nam je bolje jedno bez drugoga ...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
ja mislim da sam sa devojkom mog zivota, tako da ako jeste ce da saznate, ce da dobijete pozivnicu za svadbu
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nisam ga nasla,jos uvek ali se iskreno nadam da je tu negde..iza coska.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|