:: |
Autor |
Poruka |
antonela Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 44 Mesto: Tamo negde iza duge gde su vecna proleca...
|
|
Mislim da "+" i "-" moze,ali samo kod baterija
U principu moze sve samo ako ima povjerenja i razumjevanja u vezi.Naravno i truda i dobre volje...
Ja i moj decko smo skoro isti,volimo iste stvari,istu muziku,jela..ali se i razlikujemo u nekim stvarima i mislim da je najbolja veza kad ima i slicnosti i razlike jer se onda medjusobno dopunjavate..
|
_________________ ..Znam da neces doci,
a cekam,
i maste nepoznate srece
rastu u noc nemu,
necu vise cuti tvoje reci,
taste,
da tvoj glas svemocni
osetim u svemu..
..Wherever you go,whatever you do
I will be right here waiting for you.. |
|
|
|
|
*LOLA* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Avg 2007 Poruke: 121
|
|
najbolje bi bila jedna dobra mesavina 50% slicni / 50% razlicite .
akoli su dvoje "suvise" slicni je ta veza dobro sto se tice razumevanje ali moze da se desi da se uzajamna privlacna snaga smanjuje zas vremenom...a akoli je on naprimer previse miran takodje i ona...kakoli bi vodili razgovor?ta veza bi bila jako dosadna...takodje isto naprimer da su dvoje jake tvrdoglave...ko bi popustio?
akoli su "suvise" razlicite ,je to u prvom vremenu jako interesantno ali ta veza treba isto "suvise" toleranzija i kompromisi.a to ne izdrzi svako.
stime zelim da kazem da je najbolje jedna veza gde su dvoje slicni u nekim stvarima ali isto i razlicite u drugim stvarima...takva veza je puna zas rast i ce uvek donosi plod.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da, imam takvu vezu vec 2 i po godine, volimo iste stvari i sve... znaci skroz smo slicni i dopunjujemo se... i bas nam je super jer se skroz razumemo i shvatamo jedno drugom potrebe, zelje...
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja ne mogu da funkcionisem sa nekim ko je totalno razlicit od mene, onda izgubim volju i da pricam s njim a kamoli da budem u vezi
tako da, mislim da je sasvim moguce biti sa istim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
mavija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 40
|
|
Nikako!! Ta veza bi bila načisto dosadna!! I kad bi se prvi problem pojavio to bi bio haos!!
Suprotnosti održavaju vezu, naravno ako znate na pravi način da ih zaobiđete i razumete!!!
Obožavam ga, a ne možemo oko jedne stvari da se složimo ali se uvek nađe zlatna sredina!!!
|
|
|
|
|
|
lirondelle Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Dec 2007 Poruke: 4
|
|
Mislim da je vrlo moguce biti u takvoj vezi. Ustvari, moja do sada najkompletnija veza je bila sa covekom koji mi je bio jako slican. Namerno kazem slican a ne isti, zato sto ni dvoje blizanaca nisu isti a kamoli dvoje ljudi u jednoj vezi. Postoje sigurno i neke razlike koje cete vremenom otkriti. Bitno je da te razlike ne uticu destruktivno na vasu vezu.
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nikako nitko ne moze biti kao vi,uvijek ce postojati neke slicnosti i razlike,stoga nikako ne vidim razloga zasto ne bi mogli biti skupa,te malene razlike su dovoljne da vas cine drugacijima
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
klinka je napisao/la sledeće: | Ovako: Da li je moguce biti sa covjekom koji je skoro "isti"kao Vi?
Tj.,slican je Vasem karakteru,Vase ponasanje je manje-vise isto itd.Moze li takva veza funkcionirati?
Bas sam u takvoj dilemi...znam jednog decka koji je "isti ja"po ponasanju...puno analizira,tih,nije neki koji odmah ide "u sridu",senzibilan,lako se povuce itd.
Strasno!
Bili zajedno pa opet nista!
Dajte zene da cujem Vasa iskustva! |
Pa... mislim da bih pre mogla funkcionisati sa osobom koja je "ista ja", nego sa osobom sa kojom nemam nikakvih dodirnih tačaka u razmišljanju ili stavovima... Mada, to je relativna stvar, i zavisi od osobe do osobe... Meni je to, nekad, stvaralo probleme... Desilo se da moj dragi i ja volimo slobodu, ali nismo voljni da tu slobodu podarimo jedno drugom... oboje smo "neuhvatljivi", a želimo da posedujemo drugu polovinu... i eto, tu dolazi do varnica... Tako da sve zavisi...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
*kissy* je napisao/la sledeće: | nikako nitko ne moze biti kao vi,uvijek ce postojati neke slicnosti i razlike,stoga nikako ne vidim razloga zasto ne bi mogli biti skupa,te malene razlike su dovoljne da vas cine drugacijima |
slazem se, svi imaju svoje razlike..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Ne poubijali bi se
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
Nikako, jer mislim da bi bilo stalnih svadja. ok je da imamo neke iste stavove itd. ali zamiljam situaciju kad smo isti... Omg, pu, pu, pu, daleko bilo.
|
|
|
|
|
|
_sonja_ Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 19 Mesto: Prokuplje
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|