:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Iz Avona koristim par parfema i stvarno su super, a nisu skupi! Što se ostatka proivoda tiče... , a Oriflame je tek...
|
|
 |
medena07 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111

|
|
avon je daleko bolji i kvalitetniji
|
|
|
|
|
 |
Mjesecarka Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

|
|
Nadje se nesto sto valja... Ipak mi je Avon drazi, mozda, jer kao da ima vise proizvoda, mada i Oriflame nije bas za bacanje... Zavisi sta, ustvari... A, sto se tice boja, slazem se... Mada, ne zeznem se bas previse u principu...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Avon licno sam svoj dobavljac tako da se sve nekako uklopilo
proizvodi iz spa kolekcije su mi nekako najdrazi. kremice za ruke, jedan lep ruz.. i to je sve otprilike sto ja koristim. meni sasvim dovoljno.
ostalo ipak volim da je "markirano" (citaj: proverenog kvaliteta)
|
|
|
|
|
 |
tanjica20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 106

|
|
volim avon, i imam dosta njihovih stvari
|
|
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Jedno vrijeme sam poručivala šminku iz Oriflame-a, mada više ne. Mnogo bolja i kvalitetnija šminka se uopšte ne razlikuje u cijenama, a opet mi je draže otići u parfimeriju i kupiti, nego iz kataloga birati
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
mnogo je kvalitetniji avon od oriflame-a. iz oriflame-a mi proizvodi (karmini, puderi) isusuju kozu, a na avon nemam primedbi. najbolji su...
|
|
 |
čekalica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun

|
|
Nemerljivo-Oriflame!
Iz Avona koristim kremu za stopala-Mocha supreme sole food i berry mint,dugo nisam naišla na nešto bolje za svoja stopala i roze sss losion za telo.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
 |
blesava mala Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34

|
|
Avon naravno...zato sto se i sama bavim time... 
Tacnije i ja sam jedna od Avon dama...
|
|
|
|
|
 |
Not_Angel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 6 Mesto: Alexinac

|
|
Ja radim sa Avon proizvodima i bas mi odgovaraju,mada sam koristila i proizvode iz Oriflame-a.Medjutim,ti proizvodi nisu upakovani,moze bilo ko da ih koristi pre vas,nemaju zastitnu foliju,nista...Za razliku od Avon proizvoda.Cine mi se profesionalniji u poslu i proizvodi su im kvalitetniji.
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Naravno Oriflame jer se i sama bavim time..moja drugarica ima kataloge od avona ali sve mi je nekako skupo a i sminke nisu takve kakve su predstavljene,bude sasvim neka druga boja!
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Koristim i jedno i drugo, ali prednost dajem Oriflame kozmetici. Ne kazem da je bolja, ali meni vise odgovara. Od Avonovih kremica, pudera... ospe mi se lice, ali spa kolekcija im je za svaku pohvalu, koristim masku s mineralima mrtvog mora i odlicna je.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|