:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | On: Kako joj je bilo,da li je bolji od mene? Da li su ostali u kontaktu? Da li ce ga se setiti,pozeleti ga i nazvati za reprizu? Da li sad nakon toga oseca nesto ka njemu? Sta sad misli o meni? |
Pa o ovim stvarima mozes da razmisljas i u vezi njenog bivseg, ali to su vec patoloski slucajevi.
Slazem se da bi bilo nekih problema, ali bi resili sve finansijske, a dobro je poznato da je veliki procenat razvoda upravo zbog tih novcanih problema.
Zato kazem, dobro razmislite.
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Landser je napisao/la sledeće: | J
Ona: Sta sad ovaj moj misli o meni kad sam pristala? Kako je mogao da me zameni za kintu? i sta ja jos znam,dame na ovo drugo mogu da daju mnogo bolji odgovor
[/i] |
jel znas kako bi to bilo?Kada bi ti pristao na to da je zamenis,onda bi bilo:''kako si mogao da me zamenis za kintu'',a kad ne bi:"Dal mi ne verujes?Posle svih ovih godina ti mi ne verujes,..."
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
nikako to nema cenu
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
nikada
nikada
nikada.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
mislim pitanje je extra.ono nebi niko.pa ja mislim da nebi bilo problema što se mene tiče.samo dali bi tvoja riba pristala na to.ja mislim da nebi.
šta ti je ostavila bi te svaka za milionče.
mada nije sve u paricama.ima malo tu i ponosa ,dostojanstva i što šta još.
recimo ljubavi.
kakav to čovjek može da proda osobu koju voli ???
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ma nema šanse.Što je moje, moje je i svim silama ću se potrudit da tako i ostane.Ako slučajno ispadne drugačije postala bi čudovište.Jako sam osjetljiva na takve stvari.
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Citat: | šta ti je ostavila bi te svaka za milionče. |
I za mnogo manje.
Citat: | kakav to čovjek može da proda osobu koju voli ??? |
Nije to prodaja, vec samo iznajmljivanje na dva dana.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
mislim da kad muka stigne coveka...jednostavno gleda kako je moguce sto brze pronaci izlaz a da taj izlaz ne vodi u ilegalne radnje koje cak mogu dovesti do pitanja zivota...
tako da ne vredi bar po meni davati izjave ako nismo to ni doziveli...
niko ne zna kako je biti u tudjoj kozi...
ja ostajem neutralna po pitanju odgovora na ovu temu..nisam za a nisam ni protiv...samo sam suzdrzana...zato sto nisam bila nikad u takvoj situaciji
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Citat: | šta ti je ostavila bi te svaka za milionče. |
I za mnogo manje.
Citat: | kakav to čovjek može da proda osobu koju voli ??? |
Nije to prodaja, vec samo iznajmljivanje na dva dana. |
još gore je od prodaje.nevolim da prodajem ništa što volim.
takođe nepozjmljujem ništa što mi treba ili što volim.
mada se nemože baš ,tvrditi da nebi došlo do toga.
pa ako je neko toliko lud.da daje te pare za dva dana.
možda bi bio ponosan,koja žena može da zaradi za dva dana
milion .ma šalim se jbš milion kad bi mi bio ponos s*****.
mislim uvek bi mi padalo na pamet to šta sam uradio.
mislim da nebih mogao da živim sa tim.
uzeo bi taj milion i otišao.u nepoznatom pravcu.
nebih se vraćao dok neizlječim ponos,ili dok ne spucam lovu.
zaboravih da napišem da se šalim.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Evo i ja da se prikljucim diskusiji nakon citanja svih postova.Apsolutno s e slazem s:dameski,soniclady ,gambit, i jos nekim ljudima.
NIKADA ne bi dao devojku/zenu ma koja situacija bila ni za kakve pare.Pa makar to bilo i bolesno dete,jer iz zivotnog iskustva znam da uvek ima ljudi(prijatelja i rodbine) koji ce ti se u tom trenu naci.Da ne govorim sad o kojoj je situaciji iz mog zivota rec ,clanovi koji su ovde odavno mozda su imali prilike da procitaju u nekim temama ,ali da ne skrecemo s teme.
Prvo taj milioner/milionerka to rade iz zabave i cak i da dodje do odnosa za njih je to vise igra,mada ne znaci da mu/joj se nece svideti i da se nece zaljubiti u vasu devojku/zenu iliti decka/muza.
ON:uvek ce se ako mu je stalo do devojke/zene pitati kako joj je bilo dal nesto oseca i sl.(ako je on iznajmljen pitanja i razmisljanja ce biti kako je mogla ,znacim li joj ista)
Ona:pretpostavljam da ce pitanja biti ista kao i kod NJEGA
CAk da je doslo i do dogovora izmedju njega/nje o tome da se to uradi uvek ce to biti stvar koja ce da stoji izmdjeu njih dvoje jer jednostavno sujeta,ljubomora,ljubav,srce nazovite kako ocete ce biti tu da vas podseca na to,cak i da sve prodje ok pri prvoj svadji ili slicnome ce neko od to dvoje povuci to kad tad sto ce stvoriti veci problem i veci i na kraju to je osudjeno na propast.Svako ko bi rekao da bi to uradio ili cak to i uradio njemu osoba s kojom jene znaci nista,ili joj je postalo dosadno pored nje.
NAravno uvek postoji problem i da se njemu/njoj svidi ta gomila para sto neko rece pa da ostane uz milionera/-ku jer sta je milion naspram XXX miliona.
Ajd da i ja postavim pitanje za vas koji bi dali zenu/muza:da li bi dali cerku/sina za milion dolara na vikend,a to bi zauzvrat resilo sve vase probleme???jer ta cerka/sin su plod vase ljubavi i takodje ih iskreno volite kao i vasu zenu/muza)
Jednostavno ako nekoga iskreno volite necete ga deliti ni na koji nacin,niti cete moci bez njega/nje ni ceo dan a da se bar ne cujete a kamoli nedelju dana da se ne vidite...A za svaku situaciju resenje uvek postoji i ne mora ici do toga sto se radi u tom filmu.I niko nije crkao ni od podstanarstva niti od icega,pogledajte samo silne izbeglice koje su ostale bez svega za vreme rata(nebitno geografsko podrucije) e su oni trebali da iznajmljuju decu i ostalo???Ne radili su (neki jos rade) ko mravi i polako sve grade iz pocetka,ne kazem da je to lako ali ako se oce sve se moze,ali nazalost danas je sve vise na ceni koliko imas para a ne osecanja i dobrote.....
Da ne duzim jer bi mogao da navodim milion primera zasto ne bi nikad pristao na to da iznajmim sebi voljenu osobu(devojku/zenu->ili nekom bolesnom milioneru cak mozda i cerku/sina<-)
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Citat: | da li bi dali cerku/sina za milion dolara na vikend,a to bi zauzvrat resilo sve vase probleme??? |
Gresis ako mislis da je to isto. Pre svega, ti i tvoja supruga ste tu da obezbedite deci uslove za zivot, a, ako treba, i da se zrtvujete. Neprirodno, nehumano i nemoralno bi bilo terati decu da se zrtvuju za bilo sta, pa i za sebe, ali je sasvim normalno da to roditelji za njih urade. Naravno da postoji mnogo nacina da se zaradi novac, ali jos vise da se potrosi, pa cak i zaduzi. Ne daj boze da dodjes u takvu situaciju da ti treba mnogo novca, onda bi video koliko malo prijatelja imas i kako familija postoji samo da sa njima jedes i pijes.
Sad ja pitam tebe, a i ostale koji slicno misle, da li bi pre opljackao banku ili iznajmio svoju devojku/zenu na jedan vikend?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|