www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Glasan vjetar iz medjunozja
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Događa se često he he Laughing
Prvi put je bilo tako glasno da je tip mislio da sam prdnula Laughing Laughing Laughing Embarassed

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

vmiodrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 02 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi da se ne lazemo, to se svima dogadja i jeste mozda nekome malo neprijatno ali ko ce obracati paznju na to kad je frka...

popdjemo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne obaziri se, trpaj dalje

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada ni se nije desilo a da jeste bio bi mi blam

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

majadim je napisao/la sledeće:
nikada ni se nije desilo a da jeste bio bi mi blam
sto pa to je sasvim normalno koliko smo zakljucili...tako da opusti se i uzivaj Wink

....tvoj i u dobru i u zlu....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesto sasvim normalno a smjesno samo prvi-drugi put.

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desava mi se cesto sa devojkom.cisto se napravi kompresija kad je...od pozadi.ali smesno je i neobazirem se

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vmiodrag je napisao/la sledeće:
ljudi da se ne lazemo, to se svima dogadja i jeste mozda nekome malo neprijatno ali ko ce obracati paznju na to kad je frka...

Potpuno se slazem Wink

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desava se i meni to uopste nije smijesno jer je prije svega normalno. Tako da se na takvo sto uopste i neobazirem. Ima mnogo ljepsih stvari u tom trenutku koje mi padaju na pamet. Laughing Laughing Laughing

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ametist heart je napisao/la sledeće:
Meni se dogodilo... Osjecaj je bas cudan, jer ne ocekujes takav zvuk, i onda se ja samo uhvatim smijati, a on mrtav ozbiljan. Mr. Green
Ali to mi se dogodi kad je on na meni, pa valjda udje malo zraka unutra... Rolling Eyes Ponekad je dobro malo smjeha tijekom toga... :418:

Haha tako i moj, ja se smejem a on ozbiljan...jednostavno se covek posle nekog vremena navikne...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desava se.. nije mi smesno.. mada kad se setim tog prvog puta,mislim da mi je na trenutak bilo malo neprijatno,ali sve je to bilo i proslo Mr. Green idemo dalje Cool

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dešavalo mi se...neprijatno dosta ali šta je tu je,normalna stvar...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Glasan vjetar iz medjunozja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon