:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
ŠVEDSKA GRANCICA - SCHWEDEN BITTER je dugo vremena poznati i provereni eliksir za očuvanje zdravlja. Švedska grančica se upotrebljava za regulisanje metabolizma i jačanje imunoloških snaga organizma, za normalizaciju probave, deluje blago umirujuće, poboljšava cirkulaciju i čišćenje krvi, pospešuje izlučivanje tečnosti što pomaže kod upale bubrega, bešike i uopšte protiv bakterija u mokraći i stvaranje kamena u bubregu i žuči, deluje protiv ciste, mioma i tumora, smanjuje osetljivost organizma kod svih vidova alergija. Švedska grančica je narodni lek i preporučuje se svima bez posledica za lečenja i očuvanje zdravlja.
Ne znam koliko ste upoznati sa ovim čudom... verujte sa pravom ga tako nazivam. Gotovo da nema bolesti kod koje ovaj eliksir ne pomaže. Evo nekoliko ličnih primera: kad god je moja 70-godišnja baka išla na analize krvi, ljudi u laboratoriji su odbijali da poveruju da ima toliko godina, jer je imala krv 20-godišnjakinje! Zahvaljujući švedskoj grančici.
Drugarica koju je napala teška prehlada je imala velikih problema sa disanjem. Nakon jedne (1) noći korišćenja obloga sa eliksirom nakon 24 sata mogla je ponovo normalno da diše.
Čak i ja, koja ranije nešto nisam verovala u čudotvorna dejstva ovog fantastičnog eliksira (mladost-ludost ), sam se u poslednjih mesec dana uverila u to - obloge su mi izlečile upalu krajnika, a razblažene kapi svako jutro i veče vratile snagu u organizam!
Radi se o čistoj mešavini oko 25 različitih biljaka u 40%-nom alkoholu. Više o njegovim dejstvima možete pročitati u knjizi Marije Treben - "Zdravlje iz Božije apoteke".
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ovo me je najviše privuklo : jačanje imunoloških snaga organizma poboljšava cirkulaciju i čišćenje krvi... A gdje se može kupiti? Ja kao na pijacu da sam došla pa odma pitam ,,Pošto je?,, , oprostite, ali i ja smatram da mi bolje pomažu biljna dejstva nego bilo kojeg lijeka ( a mnogo sam ih pila.. )
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Veruj mi, lično isprobano i zaista deluje možeš kupiti u bilo kojoj bolje snabdevenoj apoteci, samo zatražiš švedsku grančicu ili "šveden biter".
Ovako otprilike izgleda:
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Dobijem tak u boci? A koliko je?
Hvala ti na preporuci, Sonic, super si!
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Nasla sam cenovnik jedne biljne apoteke, tamo pise da je pakovanje od 250ml 445 dinara
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Nema na čemu Anđela tu sam za sva pitanja
Za opšte zdravlje organizma se preporučuje mala kašičica ekstrakta razblažena u malo vode, i to se popije ujutro i uveče. Po želji može se dodati kašika meda.
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Škorpijice i Sonic, hvala lijepa puuuuno obema!
Rekla mi je jedna frendica sinoć da je i ona pila to svojevremeno i da joj je baš prijalo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|