:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Aj da malo skrenemo s teme, pa da vidim koji model motora muski najvise vole. Moj je recimo najbolji Suzuki GSX-R 1000. Izlazi i novi model ali i stariji su super.
Bas me zanima koji su vasi omiljeni...
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
nemam omiljeni....vazno je da je kros ili pustinjski kros tj enduro i da je izmedju 600 i 1100 cc...da ima onaj zvuk da se sve trese kada prodje...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Meni je omiljeni motor definitivno moj apn 4MS. Njime smo zena i ja znali da zapucamo i na 80 km, recimo jednom do Bijeljine, par puta do Uba i ko zna koliko puta do Novog Sada preko venca. 8)
Prestao sam da ga vozim zbog problema sa sinusima pa sam ga dao koleginom sinu da tera dok ima volje za njim.
Ima velike sanse da ce ga i moj sin naslediti(kao sto sam ja od mog caleta) jer je masina NESARANJIVA 8)
|
|
|
|
|
|
mali_miki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Apr 2004 Poruke: 11 Mesto: KS - CH
|
|
Momci moze da se prica ali kad se nalegne na Suzi (GsX R 1000) isteruje svi parasiti
|
|
|
|
|
|
carevics Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 19
|
|
Ma ja cu kasnije da razmisljam o "motorima"... za sad mi je dobar Peugeot speed Fight 2
|
_________________ Mi pamtimo Bari a vi Fljamurtari!!!
ZVEZDA FOREVER! |
|
|
|
|
lonelyeagle2005 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 42 Mesto: juzna Srbija
|
|
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
ja nemam omiljeni ali kad su motori u pitanju onda samo kroserice...
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
smrx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 22 Mesto: Miami Beach
|
|
znate kako jesam klinac i sve to, ali za motore sam zaludjen oduvek. Skupljao sam pare od 5 razreda osnovne, i prvi motor sam kupio sa 15 godina i bio je 150ccm Enduro, od koga sam naravno napravio krosa, zabavljao se sa njim po sumama i bezao od pandura, super je bilo, ali onda sam odlucio da provozam chopper. I tako prodam krosa i kupim neki ruski motor minsk, isto je bio enduro, ali ja sam video priliku za chopperom. Za godinu ipo napravljen je coper rucni rad, jedini u yugi, zvuk da se useres, izgled jos bolji . Pravi mali Harley Davison. Isao sam na par skupova sa njim i bio sam uvek u centru paznje. Odlucio sam da ga nikada ne prodam jer ipak je unique. Ali ni to nije bilo dosta rekao sam sebi da zelim da provozam i neku zuju, jer sada sam vec bio malo odrastao. Proslo leto sam kupio suzuki 1100 GSX-R, mozes da vidis i na slici koji je Stara uljra takozvana dobar motor nije los. Za mene najbolji motori od sportaka su ubedljivo Suzuki, pa onda, Ducati ,Honda, Kawasaki, i na kraju Yamaha. yamaha je sr**je jer je extra nestabilna pogotovu R-6, za razliku od svoje klase
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Eh sad ja i motori, vozio sam par modela svih kubikaza ali za mene i dalje naj Yamaha R1
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Evo vam slika novog Suzukija
|
|
|
|
|
|
jasy Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 1795 Mesto: Daleko Bogu iza ledja
|
|
Yamaha R1
|
_________________ ljubav, dobra kola i ženske?????????? |
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|