:: |
Autor |
Poruka |
sashamtl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 37
|
|
Zna li neko sta se desava sa grupom Moby Dick, koliko znam Srdjan je zadnji put nastupio 2005 na Suncanim skalama
Aleksandra Perovic je pocela solo karijeru (izdala je par albuma).
Srdjan je govorio da ce izdati kompilaciju dosadasnjih hitova a onda poceti da radi na novom albumu.
|
|
|
|
|
|
DexyyCo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 31
|
|
Alexandra je izdala samo 1 album "Pohvali me". Kad je izasla iz grupe izdala je singl Opijum, zatim na Skalama nastupila sa pesmom Nedelja. Na Radijskom '04 nastupa sa pesmom Zima mi je. Na Beoviziji 2007 sa pesmom Nocas budi moj (trebala je da udje u finale, ali jbg.). Posle toga je izdala prvi CD.
Sto se tice Srdjana, nemam pojma. Verovatno ce se vratiti. Kad vidim kakva nam je sad estrada dodje mi da ja uhvatim mikrofon i da pocnem da pevam, jer bez lazne skromnosti pevam bolje od vecine sadasnjih zvezda. Nadam se da ce i njemu dojaditi to i da ce snimiti novi album. Jos uvek se bavi muzikom, bas je Alexandra izjavila da joj je on uradio neku pesmu.
|
_________________ DexyCo |
|
|
|
|
crazy_angeL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 61 Mesto: Vienna
|
|
ja obozavam njihove stare pesme i redovno ih slusam, extra su bili
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|