:: |
Autor |
Poruka |
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
Nije losa stvar, samo treba paziti jel se tada rade stavri zbog koji se covek mozda posle pokaje, tada je covek mnogo hrabar..........
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
spiderwoman_pg je napisao/la sledeće: | Uh,to mi je vrhunsko,nema brate nista bolje od toga,samo kad se ne popije previse. |
potpisujen
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ako popijem previše onda doista to ne radim jer znam ne želim uradit nešto čega se neću ni sjećati.
Ali kad sam onak ,,taman,, pripita, tad mogu satima se seksati i voditi ljubav i da bude savršeno,ludo,prelijepo! 8)
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
uvek je najbolje posle par casica alkohola...uh,tad sam najopustenija
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ne mesam...moze par koktela, ali to je sve...ako popijem uvece idem pravac na spavanjac...ne kvarim sebi ugodjaj
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Za muški svet ume da bude pogubno (u smislu vrhunca), ali ja, kao žensko, je l te, mogu samo da uživam u konzumaciji alkohola, naravno bez preterivanja , jer me opušta
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
tomarko je napisao/la sledeće: | Nije losa stvar, samo treba paziti jel se tada rade stvari zbog koji se covek mozda posle pokaje, tada je covek mnogo hrabar.......... |
potpisujem, kad malo popijem onda kao da me nije briga gde se nalazim i sta radim (naravno ovo ne mislim da idem sa svakim u krevet, vec kad izadjem sa deckom i malo popijem....nije me briga ko moze da nas vidi )
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
najbolja kombinacija je to, sex i alkohol, kad su svi lepo opusteni i nema nikakvih neugodnosti mozda ili tako nesto. ali kad jos povuces cenzurisano pa ona jednu ili dve, onda je rajna zemlji.
[Edit by Baraba]
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
E to kod mene ne ide nikako. Ako popijem malo vise, ja trazim krevet, i moze mi stotinu golih riba igrati ispred nosa, ne bi' ih pogladao.
|
|
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | E to kod mene ne ide nikako. Ako popijem malo vise, ja trazim krevet, i moze mi stotinu golih riba igrati ispred nosa, ne bi' ih pogladao. |
mozda postanes homoseksualac kad si pijan, nikad se ne zna.
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
dobra komb. luduje se do zore
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | ne mesam...moze par koktela, ali to je sve...ako popijem uvece idem pravac na spavanjac...ne kvarim sebi ugodjaj |
tako je Naco,sunce moje, reci ti njima
alkohol je alkohol, a sex je sex.
Izmedjuostalog, kad sam "svesnija" mozak bolje radi,pa je samim tim i sexic bolji onako kad je neko pijan.. pa leluja okolo. no,no,no
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|