:: |
Autor |
Poruka |
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
nikada se nisam interesovala za stipendije ali mislim da treba odgovarajuci prosjek da bi se dobila stipendija
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Ljudi,kod nas stipendije se jako tesko dobijaju.Ili cete je dobiti ako ste tezak streber(pritom ne mislim nita lose,bilo bi dobro da je vise takvih)ili preko "veze" što je najčešći slucaj.Ja bar mislim tako.
|
|
|
|
|
|
maki1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 79
|
|
Ne treba biti jak streber, vec postici bolje rezultate iz neke oblasti!
|
|
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
U najvecem broju treba da imas dobar prosek (ne mora bas 5,00) i da imas mala primanja...Ako stvarno imas mala primanja i ako bar malo ucis da imas prosek bar iznad 4,50 (sto i nije toliko tesko,i nemaju takav prosek samo streberi) onda je i zasluzujes.
Ali ljudi koji zele stipendiju i to preko veze da je dobiju,treba da se stide,jer je to pomoc,a ne za rasipanje maminim i tatinim sinovima (bez uvrede)
|
|
|
|
|
|
banjaluchanka89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 28
|
|
Kod mene u razredu postoje glupachice koje samo ganjaju prosjek i to najvishe mrrrzim!!!
Inache ja sam prijavljena na program razmjene uchenika za Njemachku i proshla sam u finale, tako da je mogucje da cju dobiti stipendiju i u Njemachkoj zavrshiti 3. razred, tj. cijeli trecji razred cju tamo biti!!! Yupiiiii
|
|
|
|
|
|
andrejko Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis
|
|
Ne sto se tice stipendija one su vezane vecinom za takmicenja. Sto se tice ovih gradskih vkoje su vezane za prosek u skoli i za primanje roditelja one su pre vrsta decijeg dodatka ili tako nesto. Sto se tice pravih takmicarskih stipendija normalno da ne moras da budes streber. Mada sada vecina koriste izraz streber za svaku pojavu knjige u razgovor. Na praimer, takm iz istorije, geografije, biologije... zahtevauju strebanje i zato se ja opredelih za mat i inf. Lepota, iz istorije sa jednom recenicom ja mogu da ogovorim na jedno jedino pitanje i ako ga pre toga nisam procitao necu moci ni da ga odgovorim, a iz mat ti sa jednom teoremom mozes da resis milion zadataka a i plus jedan zadatak mozes da resis na sto nacina. Ta da, ne moras biti ali mozes (mislim streber)
Ja trenutno primam moju gradsku, ali sam primao i razne druge. Prosle godine sam primao onu veliku kada je bila neka akcija za decu vezana u Bg (bila je po 260evra pesecno...
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Primam jednu stipendiju(mada i nije nesto,taman da izadjem dva puta u grad),a uskoro cu pokusati konkurisati za jos jednu,pa sta bude.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|