:: |
Autor |
Poruka |
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
zanima me da li negde u BG-u mogu da upisem solo pevanje,posto sam resio da naucim da pevam.Nije da sam neko dno od pevaca,ali raspon izmedju mog najlepseg i najgoreg pevanja je ogroman.A stvarno lici na nesto kad lepo pevam.Isao sam i u muzicku 2god.Svirao sam klavir.Znaci treba mi neka skola drzavna ili nesto privatno sto nije preterano skupo.I ne mislim time da se bavim profesionalno,nego cisto ovako zelim da poboljsam glas
|
|
|
|
|
|
miljana58 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 32
|
|
Predlazem da upises Jazz pevanje u Stankovic muz. skoli.
|
_________________ *** |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
koliko to kosta i koliko dugo traje?Jel polazem i klavir i solfedjo?Kad imaju casove?Svaki dan?Jer idem na fax a hteo bih i uporedo na pevanje.hvala
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
miljana58 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 32
|
|
Najbolje je da pozoves upravu skole da ti sve objasne...Nezelim da ti dajem neproverene informacije.Vrlo su ljubazni i predusretljivi. Nalaze se u imeniku ili pozovi 988 za informacije o br. tel.
|
_________________ *** |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
ok.hvala mnogo!!!
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|