:: |
Autor |
Poruka |
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
O,da meni je ta situacija dobro poznata. Tesko je biti sa jednom osobom koju vise ne volis ,a emotivno pripadas drugoj.
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Leo Flawless je napisao/la sledeće: | Jeste li bili u situaciji kada ste bili s nekim, no potpuno pripadali nekome tko je tako daleko od vas?
Kako ste se izvukli iz te situacije? |
Jesam, bila sam u toj situaciji.. I to zbog tog sto su mi svi govorili, jao bas je divan momak, da sam na tvom mjestu bila bi super zadovoljna.. Pa sam pokushavala da vidim to "nesto" sto svi drugi vide u tom decku sem ja.. U drugu ruku ja sam bila ludo zaljubljena u jednog drugog koji je daleko..
Na kraju sam skuzila da ta veza ne ide i prekinula sa deckom na koliko toliko fin nacin (iako prekinut sa nekim nije nikad fino).. Rekla sam mu istinu.
|
|
|
maSSSa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Maj 2007 Poruke: 1
|
|
ja ne znam nisam imao iskustva sa tim...
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
uh jos kako... nista, ja sam tu vezu prvu, koja je trajala godinu dana raskinula, i sad potpuno pripadam tom nekom ko je daleko od mene, ali me ispunjava kako ovaj prvi nikad nije mogao. Emocije su mi najvaznije, kad ih nema, kad si pored nekog prazan emotivno, o cemu onda pricamo...? ja uvek slusam svoje srce i sta ono kaze, bez obzira na logiku
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ne znam da li sam ovde napisao svoj odgovor ali ako nisam napisacu sada .. ne skodi
Sto se mene tice ne bih mogao da budem sa nekom devojkom a da je ne volim jer to jednostavno nije fer prema devojci da je "zadrzavam" i da joj dajem neke lazne nade ako nemam nikakvih osecanja prema njoj.
U sadasnjoj vezi sam veoma zadovoljan a ako nekada budem osetio da to nije to .. uz pricu cu videti ako to moze da se popravi .. ako ne moze .. sto kazu .. svako svojim putem ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja ne bih mogla. Moram nekog da volim ili da mi se bar svidja dok sam u vezi. A sa nekim reda radi stvarno ne bih mogla da budem. Ja sam po principu "Bolje kvalitetno sama nego u nekvalitetnoj vezi"
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Zašto se i uopšte upuštati u nešto bez ljubavi i zadovoljstva kad to nikud ne vodi osim u promašaj.
Ne bih. Zašto?
Ne želim da gubim vreme ni svoje ni tuđe.
U ljubavi zanemarujemo tuđe mane za razliku od biti sa nekim koga ne voliš - primetiš i vidiš svaku sitnicu, pa što se nervirati dzaba, ne vredi.
Svako ima pravo na sopstvenu sreću, nek je nađe sa onim koga hoće, ne obrnuto
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Čitam postove...jednom bila, bio...ne bih bila... desilo mi se jednom...
Živjela sam emotivno prazna i neispunjena godinama, a sve veze su bile sa ljudima koje nisam voljela i koji mi nisu uspjeli otključati emocije, tek zadovoljiti tjelesne potrebe, a stoga sam i odlazila, ne razmišljajući, niti žaleći. Nisam imala problema sa tim stvarima, kraj je bio nešto posve prirodno za mene. Da, mogla sam biti sa ljudima koje ne volim, dok je u srcu postojala bol i ljubav prema čovjeku kojeg mi nikad i niko više neće vratiti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|