www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ex od druga?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Ex od druga kasnije vasa devojka?
Da
21%
 21%  [ 4 ]
Ne
78%
 78%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 19

Autor Poruka
M!K!
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Ex od druga? Na vrh strane Na dno strane

caos svima

e ovako, pre 2 sedmice sam raskinuo sa devojkom, i evo sada sam saznao da je zajedno sa jednim od mojih najboljih drugova

ja sam nesta slicno uradio i kod njega, ali izmedju mene i njegove bivse devojke nije bilo nista

e sada je situacija drugacija, pa me zanima sta vi mislite o tome i sta biste uradili na mom mestu?

mada sam mu celo vreme govorio da mi nista ne znaci, sada primecujem da je volim..

e sada me zanima ko je napravio gresku

PozZz za sve

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko je napravio grešku?

Hm, pa najpre ti Razz Što nisi prepoznao da ti je do nje stalo...mislim, nisi to učinio na vreme, napravio si grešku u koracima Wink

Mada, može biti da ti je sada 'stalo', samo zato što je drugi ima...Klasična reakcija Wink

Možda između tebe i njegove bivše nije bilo ništa, ali pitanje je kako je on to doživeo...Možda se sveti...možda čak i nesvesno...

Kako god, krajnje je bzvzno, pored toliko ženskog sveta, baviti se bivšom svog drugara...Rolling Eyes Najpre je trebalo sa tobom da razgovara o tome, a ne tako...podmuklo...Možda bi ga tada razumeo, prešao preko toga...Možda bi ti bilo OK da se on zabavlja sa njom Smile

Uostalom, ako smatraš da ti je zaista stalo, razgovaraj s njim o tome Smile Ne ponavljaj njegovu grešku Smile

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve mi se čini da je vama trebala samo mala pauza. Da se zaželite jedno drugog...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ortakova riba bilo stara ili nova ZABRANJENO voce. Mad

Ma pusti ih, ne trebaju ti ni jedno ni drugo.

Da parafraziram:
Ima jos riba u moru.

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ebiga sta je tu je, mora da si mu i ti nesta radio sa njegovom ribom, inace ti on to ne bi radio...

Poslednja prepravka: red_devil on Pon Okt 29, 2007 2:10 pm; ukupno izmenjena 3 puta

M!K!
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to je i problem

ja stvarno njegovu devojku nisam ni pipnuo a ni poljubio....jer nisam hteo zbog njega to da uradim...

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe...
Predpostavljam ni da nikada nisi bio kod njegove cure bez njegovom znanja itd. Very Happy

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam kakav je problem u tome da ti on muva bivsu curu???Ako je bivsa,onda je bivsa.To sto vi niste uspeli kao par,nebitno je skroz.Sta ako se oni slazu extra,cak i vencaju se posle?Dal to zbog svoje sebicnosti ne bi dozvolio?Meni licno,kad je devojka bivsa,onda je bivsa,tu je kraj.U extra sam odnosima sa njom,ali ne u ljubavnom,nego drugarskom.Ko hoce da je muva,nek je muva.Jos ako te je on i pitao da li ti se jos uvek svidja a ti rekao ne,ne vidim u cemu je problem.I mislim isto da to sto ti je stalo do nje samo reakcija kao sto je rekla anabel_lee.
P.S. Ako si je k*cao,a ona se uda za tvog druga,onda mozes da ga zezas: "k*cao sam ti zenu" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pazi ovako, po nekom mom misljenju je to naravno pogresno ali da veza nema sanse da uspe iz razloga sto ce taj tvoj drugar da stalno tripuje da li si ti bio bolji od njega i sl.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djole_BG je napisao/la sledeće:
Pa pazi ovako, po nekom mom misljenju je to naravno pogresno ali da veza nema sanse da uspe iz razloga sto ce taj tvoj drugar da stalno tripuje da li si ti bio bolji od njega i sl.

I što je još gore: misliće da je jedva čekao da raskinu i biće uveren u to. Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa ortakom popricaj Cool grehota da se raspadnete zbog devojcice. Osim toga, to sto si imao sa njom ili preboli ili.. pa skloni im se s puta ili.. sta ja znam. SVakako da nije u redu da sad Ortak seta tvoju ex cicu,ali.. kao sto rekoh. popricaj sa njim.
Ako ste najbolji,neka ti kaze zasto je sa njom itd itd..
Cool
hajde malac, ne daj se Smile

mdmad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2007
Mesto: Cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

licno nikada to ne bih prihvatio da budem sa bivsom od nekog mog druga,iskustva mojih dobrih drugara su me tome naucila.
1.u 99% slucajeva drugarstvo je puklo
2.ispada da sam coveku smakao ribu,a nisam jelte
3.ako nije bila dobra za njega ne moze ni za mene biti dobra
4.ima jos da se nabraja......

i kad si ljuta
i kad se cudis
i kad bez mene na ples se spremas
uvijek te volim hocu da znas
volim te ne znam kako da odolim
u svakom slucaju te VOLIM.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Ex od druga? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon