:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo sam zamislio isto kao i "Trazim naziv pesme/izvodjaca" u "Mp3 riznici" i verujem da ce se svideti filmofilima.
Verovatno vam se dosad sto puta desilo da se setite nekog dela filma koji ste daaavno gledali, ali - ne mozete da se setite naslova. Mozda se setite ko je glumio ili otprilike kada je sniman.
U ovoj temi cete opisati sve cega se secate iz tog filma, a clanovi ce se potruditi da odgonetnu naslov.
Da pocnem prvi:
Komedija snimana negde pedesetih ili ranije. Braca planiraju da pobegnu iz zatvora. U jednoj sceni rese da posalju goluba pismonosu [kojeg su sve vreme krili u korpici] njihovoj mami. Jedan od njih pita da li je golub, mozda, zaboravio put, a drugi odgovara: "Ma, ima on da odnese to pismo mami makar morao i da ide peske!"
U sledecoj sceni vidi se taj isti golub kako mirno pesaci po ulici, a pismo se vuce po trotoaru.
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ima jedan film iz 2000.g. zove se Sorted,
evo sadrzaj : A non-clubber investigating the death of his brother gets enticed into the rave scene and its drugs.Carl has travelled from Yorkshire to central London to clear up the details of his brothers death. Although a successful attorney Carl finds that there is another side to his brothers life, which he willingly gets pulled into. A group of techno junkies accept him into their family, as he is the brother of their late friend. With copious MDA to aide him Carl enters the underground all-night rave scene in hopes of discovering the truth to his brothers suspicious death.
uglavnom u filmu su stalno neki party i soundtrack je odlican.film bas nije nesto izgleda poznat jer ga nigdje ne mogu nac cak ni u videotekama ni na netu. u videotekama bi mozda i mogla nac da znam kako su ga idioti tocno preveli na nas
ako netko zna di ga mogu nac il ima film ili bar zna domaci nasziv molim da se javi jer bas am sad zagrizla za taj film moram ga nac a izgleda da necu uspjet.molim pomoc
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ljudi meni jos uvijek treba ovaj film.zna li netko nesto????
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
da li bar znas da li neko poznat glumi?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
|
|
glumci:
Matthew Rhys - Carl
Sienna Guillory - Sunny
Jason Donovan - Martin dj
Sebastian Knapp - Jake (diler)
Tim Curry - Damian Kemp
Ben Moor - Thames Barrier Officer
Mark Crowdy - Gallery Manager
Stephen Marcus - Rob
Michael Price - Samson
Simon Meacock - Silver Shirt
Fay Masterson - Tiffany
Kelly Brook - Sarah
Charlotte Bicknell - Nicole
director: Alexander
poster:
Sunny
Carl
Martin (DJ)
evo pogledajte trailer:
Code: | http://www.sorted.de/trailer.html |
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
pih...za sad nista
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
|
|
ok fala na trudu.nisam ni mislila da ce netko znat
|
|
|
mcz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Feb 2005 Poruke: 1
|
|
Gde bih mogao naci ,mislim da je drama u pitanju,ekranizaciju "Knjige o Milutinu".Moguce je da se zove i Prica o Milutinu.
|
|
|
|
|
|
loba83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2008 Poruke: 2
|
|
pozdrav svima, imam jedno pitanje, dok sma bio malo 6 7 godina obozavao sma francusku seriju, komedija je bila, neki zandari ili tako nesto, stvarno super serija p me zanima d ali neko zna kako s ete serije ( filmovi ) zovu
pozdrav iz Australije
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
loba83 je napisao/la sledeće: | pozdrav svima, imam jedno pitanje, dok sma bio malo 6 7 godina obozavao sma francusku seriju, komedija je bila, neki zandari ili tako nesto, stvarno super serija p me zanima d ali neko zna kako s ete serije ( filmovi ) zovu
pozdrav iz Australije |
ovo je ono sto ja znam
Zandarm u Sen Trope-u
Zandarm u Njujorku
Zandarm se zeni
Zandarmova balada
Zandarm u zandarmeriji
i ima jos jedna, ne znam prevod -- Le Gendarme et les extra-terrestres
|
|
|
|
|
loba83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2008 Poruke: 2
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | loba83 je napisao/la sledeće: | pozdrav svima, imam jedno pitanje, dok sma bio malo 6 7 godina obozavao sma francusku seriju, komedija je bila, neki zandari ili tako nesto, stvarno super serija p me zanima d ali neko zna kako s ete serije ( filmovi ) zovu
pozdrav iz Australije |
ovo je ono sto ja znam
Zandarm u Sen Trope-u
Zandarm u Njujorku
Zandarm se zeni
Zandarmova balada
Zandarm u zandarmeriji
i ima jos jedna, ne znam prevod -- Le Gendarme et les extra-terrestres |
e to su ti filmovi, hvala ti mnogo prijatelju
Pozdrav iz Melburna
i jos samo jedno pitanje gde ima da s eskinu ovi filmovi i ako nije frka da mi na francuski il na engleski prevedes ove naslove filmova
lep pozdrav jos jednom
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
loba83 je napisao/la sledeće: | gde ima da s eskinu ovi filmovi i ako nije frka da mi na francuski il na engleski prevedes ove naslove filmova |
khm...skidanje filmova sa interneta je, u najvecem broju slucajeva, nelegalno tako da o tome ovde molim da se ne diskutuje
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|