:: |
Autor |
Poruka |
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ja sam imala velikih problema glede toga, doslo je cak do pitanja nekih zivota.mislim da je to jako ruzno,ne treba se uplitat u tudji zivot i krojit tudju sudbinu. ja sam ostala pri svom jos sam s tim deckom,a roditelji se lagano pocinju navikavati
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
sve zavisi koliko ozbiljno ta veza misli ici. ja to kazem...ma nema veze necu se udati za njega, tako da se moji roditelji onda i ne mjesaju, ali s druge strane uvijek postoji mogucnost da je to stvarno nesto ozbiljno, a onda bi ozbiljno sjela sa roditeljima i razgovarala...oni ti sigurno ne zele nista lose.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
Problem je u tome, sto se moji plase da ostavim skolu i da cu i njih ostaviti i nikad vise necu ih vitedi... stvarno bezveze...
|
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
ja sam bila u takvoj situaciji,ali nisam odustajala od nase veze...na kraju kad je sve bilo ok i kad su ga prihvatili mi smo se razisli...a za mnogo stvari u vezi njega su bili u pravu...
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
LA*PERLA je napisao/la sledeće: | Bila bi i dalje sa njim...roditelji če da se pomire sa tim....kad tad |
Slazem se
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
naravno da ih ne bih poslusala... Ako treba i udaću se tajno...
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Mojih nisu nikad zabranjivali vezu u koje sam bila....posto za neke su znali da je to mladalacka veza ili osecali da necu ja biti dugo sa tom osobom kako sam im govorila...a da ludo volim nekog decka i da je on ok,nema sta da kazu....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|