:: |
Autor |
Poruka |
Elektro666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 114 Mesto: zemun
|
|
ok, ali probavam i sa njim, ali sa njim ne mogu doci do downloada. kada kliknem na pemu koju zelim da skinem, pa potom na download dugme, i onda pokusava da mi pusti pesmu bez dowloada. Zna li neko resenje (problem je ocigledno u podesavanjima).
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pogasi sve firewall-ove koje imas na kompu!!!
|
|
|
|
|
|
Imam samo anti virus, bez firewall-a.
|
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
Onda stavi disable Reale-Time protection na antivirusu jer je i mene to zezalo nije htelo da mi skida pesme dok mi je to bilo ukljuceno
|
_________________ Ako zelite nesto da gricnete ili da se osvezite kliknite ovde: Hot - caffe by Slatka-Shanerka, Nesha & Dixy
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa to mi reci bre bratac. Tako moze.
Hvala neso. Yspeo sam.
|
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
|
E Sanjice, moze li od partibrejkersa ona pesma, nisam siguran kako se zove, ide nesto: ti nisi julija ja nisam romeo...
E iako ova sledeca zelja nije muzicka opet vredi pokusati. Moze li se nekako doci do filma koji prikazuje tucu (od pre par dana) u ruskoj dumi (parlamentu)???
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Prtibrejkersi - Kreni prema meni,bice veceras a sto se tice tog filma nemam pojma o cemu se radi niti tako nesto stavljamo na sajt!
|
|
|
|
|
|
Partibrejkersi - Kreni prema meni,je u muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XENIA - Troje
Napokon mi rece covek kako se zove. Ubih se trazeci je. Inace XENIA nije ksenija pajcin vec se grupa tako zove.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E ja ne znam na koju grupu Xenia ti misis,ali u nazivu pesme pise da je Pajcin... Ako nije to to ,ti vici,pesma je u Muzickim zeljama
|
|
|
|