:: |
Autor |
Poruka |
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Sto se tice brijanje celog tela to NIKAKO! Mislim pa takvi smo kakvi smo, ako te voli devojka pa voli te celog a ne samo kada si obrijan :S
Slazem se s gore navedenom higijenom, zubi, tusiranje, parfemi, brijanje...i npr skracivanje dlaka ili brijanje dole, na preponi, al ni to nije sada nesto neophodno, bitno je da je cisto, naravno i "malisa" i oko njega i sve...
poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
ralfy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63
|
|
Cinjenica je da treba paziti na higijenu. Trudim se da uvek dobro izgledam (obrijan, osisan...) Ali nemam nista protiv depilacije, yrudim se da budem redovno izdepiliran po grudima, malisi... kreme stvarno jesu dobre stvari i razlike mogu biti evidentne... A uostalom moja devojka voli kad sam negovan, a to je jedino bitno
|
|
|
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
zanima me jos...da li volite da stavljate gelove za kosu...i cime brijete oko malise cesce masinicom ili ziletom?-ja sam probao jednom ziletom i svrbelo uzas
|
_________________ Mozda je glupo sto ovo pisem,ali bez tebe ne mogu da disem |
|
|
|
|
Peraa84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1
|
|
Stark je napisao/la sledeće: | zanima me jos...da li volite da stavljate gelove za kosu...i cime brijete oko malise cesce masinicom ili ziletom?-ja sam probao jednom ziletom i svrbelo uzas |
ja licno gel ne stavljam jel mi je jako kratka kosa a malisu ne brijem skroz samo sisam jel ne bih voleo da setam tako napolju ili u autobusu i ko manijak se cesam! desilo mi se jednom da sam se zajebao i obrijao sa ziletom i bilo me sramota a svrbi me ne znam sa cu da radim!
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
brate,nije mi jasno kako neko moze da depilira masinu.Ja ne bih smeo
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108
|
|
nikakva depilacija..to je za zene
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
O cemu bre vi pricate, pa normalon je da svako odrzava higijenu....zamislite samo kada bi se devojke ponasale po tom pitanju kao veliki procenat muskaraca...
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
TASKE89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd
|
|
Higijena sve obavezno,
sad brijanje, ili sisanje dole, stvar ukusa
ja se sisam
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|