www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muska higijena
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice brijanje celog tela to NIKAKO! Mislim pa takvi smo kakvi smo, ako te voli devojka pa voli te celog a ne samo kada si obrijan :S

Slazem se s gore navedenom higijenom, zubi, tusiranje, parfemi, brijanje...i npr skracivanje dlaka ili brijanje dole, na preponi, al ni to nije sada nesto neophodno, bitno je da je cisto, naravno i "malisa" i oko njega i sve...

poz
losmi200

ralfy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 3:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cinjenica je da treba paziti na higijenu. Trudim se da uvek dobro izgledam (obrijan, osisan...) Ali nemam nista protiv depilacije, yrudim se da budem redovno izdepiliran po grudima, malisi... kreme stvarno jesu dobre stvari i razlike mogu biti evidentne... A uostalom moja devojka voli kad sam negovan, a to je jedino bitno Very Happy

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zanima me jos...da li volite da stavljate gelove za kosu...i cime brijete oko malise cesce masinicom ili ziletom?-ja sam probao jednom ziletom i svrbelo uzas

Peraa84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 13, 2007 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stark je napisao/la sledeće:
zanima me jos...da li volite da stavljate gelove za kosu...i cime brijete oko malise cesce masinicom ili ziletom?-ja sam probao jednom ziletom i svrbelo uzas

ja licno gel ne stavljam jel mi je jako kratka kosa a malisu ne brijem skroz samo sisam jel ne bih voleo da setam tako napolju ili u autobusu i ko manijak se cesam! Rolling Eyes desilo mi se jednom da sam se zajebao i obrijao sa ziletom i bilo me sramota a svrbi me ne znam sa cu da radim! Laughing

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brate,nije mi jasno kako neko moze da depilira masinu.Ja ne bih smeo

baltazar82
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikakva depilacija..to je za zene

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O cemu bre vi pricate, pa normalon je da svako odrzava higijenu....zamislite samo kada bi se devojke ponasale po tom pitanju kao veliki procenat muskaraca...

TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Higijena sve obavezno,
sad brijanje, ili sisanje dole, stvar ukusa

ja se sisam

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Muska higijena Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon