:: |
Autor |
Poruka |
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
Od kada sam nosila stampac na punjenje ketridza,samo stampa u crnoj i crvenoj boji.Interesuje me da li problem do stampaca ili nesto drugo?
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa sve zavisi, može da bude, a i ne mora... Možda ketridži nisu dobro namešteni...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Reciklirani ketridz ne garantuje da ce raditi kao nov.
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
majadim je napisao/la sledeće: | Od kada sam nosila stampac na punjenje ketridza,samo stampa u crnoj i crvenoj boji.Interesuje me da li problem do stampaca ili nesto drugo? |
vjerovatno su ti zaprljane glave na matrici, a oni ih nisu fino pocistili, odnesi to njima ponovo da ti pociste glave na stampacu, imas opciju negdje pogledaj u softwaru za tvoj stampac, cleaning, ima ikona ovako kao neka kapljica na ikoni, pa pritisni to, i jos ima opcija za ciscenja i oko boja, pogledaj malo softw, ne znam koji printer imas,pa ne bi napamet da pricam
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
moze da se desi da prilikom punjenja nisu isterali vazduh iz komore za cijan i zutu boju... tj. ostao je vazdusni cep koji ne moze sam stampac da istera...
a inace postoji samo jedna glava iz koje izlaze sve boje (posto je u pitanju InkJet stampac)...
reciklirani InkJet ketrici nemaju veze sa zivotom....
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|