:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ma ja bi zabranila sve te intimne gelove i kupke. Nije uopće zdravo isušivati sluznicu. Operem se samo čistom vodom
Nije mi jasno zašto se žene peru s pjenom? Da ne bi smrdile?
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ne korsitim nista takvo jer sam od puno dermatologa cula da to nije dobro, da je najbolja cista voda mada ni s tim ne treba pretjerivat.rekli mi da su pogotovo stetni preparati s mirisom pa cak da ne treba koristit ni mirisni ili obojani wc papir
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
cuo sam sta je zenama potrevno za intimnu higijenu.a moze li mi neko reci za nas muskarce sta treba za intimni higijenu?nisu valjda sad neki gelovi???
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Stark je napisao/la sledeće: | cuo sam sta je zenama potrevno za intimnu higijenu.a moze li mi neko reci za nas muskarce sta treba za intimni higijenu?nisu valjda sad neki gelovi??? |
he he ma kakvi, čista voda za oboje, a ovi gelovi i čuda su samo marketinški trik. Kad se kupaš ili tuširaš običnim gelom za tuširanje ili kupkom ionako ti dođe pjena do tog područja. Što sad treba to pravi s nečim posebnim??? Ma daaaaj
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
perem se sa niveinim za telo, ali uglavnom samo sa vodom dole...
i jednom mesechno se butjnem u kamilicu...
=)))
|
|
|
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
hvala crno i zlatno
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
imam kolekciju marke nivea-sensitive...
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Nivea/Cliven intimni gel , intimne maramice kad sam na putovanju
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
i ja glasam za intimne maramice Niveine,naravno; ali probala sam i neke koje se zovu "After sex" i moram priznati da su super. Svaka maramica je posebno zapakovana tako da se ne vetri.
Inace koristim Avonov gel, ne svaki dan-jer smatram da nije toliko zdravo, ali zato je tu topla voda koja odradi posao
|
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Nivea/Cliven intimni gel , intimne maramice kad sam na putovanju | i meni je to najbolje
|
|
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Chilly. Najbolji je roza, za svaki dan, a plavi samo za 'one' dane. A intimne maramice moraju uvek biti u torbici, pogotovo kad smo u diskoteci, kad wc-ji ujutru baš ne izgledajo higienično.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|